SRPSKA GLUMICA ZAVRŠILA U INVALIDSKIM KOLICIMA! Šok na premijeri filma "Poslednji strelac"!

Autor:

Zabava

14.03.2024

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Akcioni triler Darka Nikolića od danas je na repertoaru odabraih bioskopa u Srbiji.

SRPSKA GLUMICA ZAVRŠILA U INVALIDSKIM KOLICIMA! Šok na premijeri filma "Poslednji strelac"!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Film "Poslednji strelac" premijerno je prikazan u Beogradu, a autorska i glumačka ekipa koju čine reditelj Darko Nikolić i glumci Nenad Jezdić, Miloš Timotijević, Miodrag Miki Krstović i Aleksandra Belošević poklonili su se publici.

Nakon što su zvezde filma ponosno prošetale crvenim tepihom publika je imala priliku da pogleda ovaj uzbudljivi akcioni triler. I kad su se svetla pogasila usledio je šok! Glumica Nataša Marković, koja je takođe deo ovog projekta, pojavila se na ekranu u invalidskim kolicima.

Republika

Foto: Foto Keep it Reels

Premijera filma "Poslednji strelac"

Poznatu glumicu zavoleli smo u "Nebeskoj udici", a zatim i kao Branku u "Lisicama", svojevrsnoj srpskoj verziji serije "Seks i grad". Tokom karijere duge više od dve decenije odigrala je najrazličitije likove, od baronese do pevačice, a u filmu "Poslednji strelac" videćemo je u potpuno drugačijem izdanju.

Igram introvertnu, ali jaku i stabilnu ženu. Partner mi je Nenad Jezdić, koji je odličan glumac. Najzanimljivi mi je bio taj odnos između njih dvoje. Imala sam i scene sa mojim divnim klasićem Milošem Timotijevićem i Mikijem Krstovićem kog jako poštujem i cenim. Prvi put sam radila sa rediteljem Darkom Nikolićem i koleginicom Aleksandrom Belošević - izjavila je Nataša nedavno za Blic i dodala:

Republika

Foto: Foto Blitz Film Srbija

Scena iz filma

Gluma je posao i veština koju donosi iskustvo, koje je jako važno za naš posao, kao i empatija. Kada uđete u logiku lika i počnete da razmišljate kao ta osoba, onda ga i branite, makar to bio i negativac.

Reč je o akcionom trileru sa jakom dramskom pričom glavnog junaka inspektora Kuruzovića kojeg igra Nenad Jezdić. Inspektor Kuruzović nakon smrti voljene supruge uviđa besmisao svog života, provodi dane sa svojim jazavičarem Čedom i čita knjige, sve do trenutka kada se posle decenije provedene u inostranstvu u Beograd vrati njegov neprijatelj Atanasije (Miodrag Krstović), poznati balkanski kriminalac koji je umešan u ubistvo supruge Kuruzovića. Tu počinje akcija koju predvodi gospodin Baltazarević (Miloš Timotijević). Markovićeva u "Poslednjem strelcu" igra Oliveru, osobu sa invaliditetom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading