IZNENADNA SMRT ĆERKE POZNATOG SRPSKOG FUDBALERA UZBURKALA JAVNOST: Estrada zavijena u crno, pevač kuka na sav glas!

Autor:

Zabava

14.03.2024

10:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javnost je šokirala vest o iznenadnoj smrti ćerke poznatog fudbalera i trenera.

IZNENADNA SMRT ĆERKE POZNATOG SRPSKOG FUDBALERA UZBURKALA JAVNOST: Estrada zavijena u crno, pevač kuka na sav glas!

Foto: Shutterstock

Žana Okuka, ćerka poznatog srpskog fudbalera i trenera Dragomira Dragana Okuke, preminula je nakon duge borbe sa teškom bolešću. Vest o njenoj smrti potresla je mnoge, kako one koji su je poznavali, tako i one koji su bili udaljeni od nje. U trenucima tuge, poznata srpska manekenka Kristina Perić, bliska prijateljica Žane, oprostila se od nje putem društvene mreže Instagram, gde je objavila zajedničku fotografiju. "Jako tužan dan...", napisala je Kristina, koja je nekoliko sati nakon Žaninog odlaska objavila fotografiju sa njom, uz emotivnu poruku: "Žaksi naša".

Osim Kristine, od Žane se oprostio i pevač Nikola Rokvić, izražavajući duboko poštovanje i veru da je sada u mestu svetlosti i Božije ljubavi.

Republika

Foto: printscreen/instagram

 

 

Žana Okuka se dugo borila sa teškom bolešću, a porodica joj je bila maksimalno posvećena tokom tog perioda. Njenim odlaskom, ostaje sećanje na njen svetli osmeh, blagost i radost koju je nosila. Mnogi će je pamtiti po tome, a sahrana će se održati u petak, 15. marta, u 12 časova na Orlovači.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Nikola Rokvić

 

Reakcije na vest o Žaninoj smrti ne jenjavaju, a mnogi su se putem društvenih mreža oprostili od nje, izražavajući tugu i sećanje na dragocenu osobu koja je izgubila bitku sa bolešću. Njen odlazak ostavlja prazninu koju će osećati mnogi, ali će sećanje na nju živeti kroz sve one koji su je poznavali i voleli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading