VELJKO RAŽNATOVIĆ U OGREBOTINAMA NAKON BOGDANINOG ROĐENDANA: Pojavio se sa vidljivim povredama, a evo ko stoji svega!

Autor:

Zabava

14.03.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veljko Ražnatović otkrio kako je zadobio povrede.

VELJKO RAŽNATOVIĆ U OGREBOTINAMA NAKON BOGDANINOG ROĐENDANA: Pojavio se sa vidljivim povredama, a evo ko stoji svega!

Foto: TV Pink/printscreen

Sin Svetlane Cece Ražnatović, Veljko Ražnatović, juče je imao izuzetno važan meč protiv Hamleta Harutjunja iz Jermenije. Međutim, osim što je bio dan borbe, to je bio i rođendan njegove lepše polovine, Bogdane. Nažalost, iako je ulazio u meč s velikim motivom, Veljko nije uspeo da ostvari pobedu.

Nakon završetka borbe, mladi Ražnatović se obratio javnosti putem svog Instagram profila, gde je podelio fotografiju sa vidljivim povredama.

Republika

Foto: ATA Images

Veljko i Bogdana Ražnatović

 

Meč između Veljka Ražnatovića i Hamleta Harutjunja bio je izuzetno uzbudljiv događaj za ljubitelje borilačkih veština. Lavovska borba, kako je Veljko nazvao ovaj meč, privukla je pažnju javnosti, a sam ishod je bio predmet rasprava nakon završetka duela. Iako je Veljko na kraju poražen, njegova hrabrost i upornost su naišle na divljenje mnogih.

- Izgubio u sam u lavovskoj borbi, podeljenom odlukom sudija. Moglo je realno da ode i tamo i vamo, ali nema šta, svaka čast mom protivniku iz Jermenije, meč je bio top. Veliko iskustvo za mene i slava Bogu, slava Isusu Hristu, idemo dalje, Božija volja, pozdrav - objavio je Veljko, a u predelu obrve vidi se ogrebotina.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Veljko Ražnatović

 

Osim sportskih vesti, Veljko je svojom objavom na Instagramu pokazao i svoju osećajnost i pažnju prema svojoj devojci, Bogdani, čiji je rođendan obeležen istog dana. Iako poražen, Veljko nije zaboravio da istakne važnost tog datuma, što je naišlo na simpatije javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading