OTKRIVENO KADA ĆE SE BOGDANA RAŽNATOVIĆ PORODITI: Veljko podelio radosne vesti, porodicu očekuje šok!

Autor:

Zabava

05.03.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bogdana i Veljko Ražnatović otkrivaju sve detalje njene treće trudnoće.

OTKRIVENO KADA ĆE SE BOGDANA RAŽNATOVIĆ PORODITI: Veljko podelio radosne vesti, porodicu očekuje šok!

Foto: ST/D.KADIĆ

Veljko i Bogdana

Bogdana i Veljko Ražnatović su u iščekivanju dolaska trećeg sina, koga su već odlučili da nazovu Ilijan. Mladi bračni par s nestrpljenjem iščekuje prinovu, a Veljko često deli slike sa klinike gde će se njegova supruga poroditi na svom Instagram profilu. Par zajedno odlazi na redovne kontrole i preglede, a Veljko je nedavno otkrio da će se radosni trenutak porođaja desiti u aprilu. Zanimljivo je da je njihov mlađi sin Krstan takođe rođen u aprilu, što znači da će razlika između braće biti vrlo mala, možda čak i manja od godinu dana.

U nedavnom intervjuu, Veljko je otkrio da njihovi sinovi Krstan i Željko nazivaju njihovu baku "Ceco", iako se on tome protivi. On ističe da je to možda prihvatljivo dok su deca mala, ali da će se to verovatno promeniti kako deca budu starija. Ipak, naglašava da će deca morati da je zovu baka, jer je to deo ciklusa života.

Republika

Foto: ATA Images

Veljko i Bogdana Ražnatović

 

- To može dok su mali, ali kad budu malo stariji, neće tako biti, htela ona ili ne - istakao je bokser.

- Moraće da je zovu baka? Zašto insistiraš na tome? - upitan je.

- Moraće. Zato što je to neki ciklus života, Bože... Nisam je ni ja zvao Svetlana, nego sam je zvao majko - odgovorio je Veljko za Informer.

Inače, kako polemika oko izbora srpskog predstavnika za Pesmu Evrovizije nastavlja se i nakon proglašenja pobednika. Mlada pevačica Teya Dora i njena pesma "Ramonda" izazvale su burne reakcije na društvenim mrežama. Mnogi smatraju da je Anđela Ignjatović Breskvica oštećena glasovima stručnog žirija, a podršku joj je pružio i Veljko Ražnatović.

Veljko Ražnatović, koji je snažno podržavao Breskvicu, izrazio je svoje oduševljenje njenom pesmom "Gnezdo orlovo". Nakon proglašenja pobednika, Ražnatović nije mogao da sakrije razočaranje. U video snimku objavljenom na Instagram storiju tokom jutarnje šetnje, izrazio je svoje čuđenje što će nas pesma "Ramonda" predstavljati na Pesmi Evrovizije. Njegove reči, "Lila ramonda... j**te", jasno su pokazale njegovo nezadovoljstvo izborom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading