EVO KAKO JE VELJKO RAŽNATOVIĆ DOBIO IME: Svi misle da se zove po dedi, a DRUGI ČOVEK je inspirisao Arkana!

Autor:

Zabava

28.02.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivena tajna posle skoro tri decenije.

EVO KAKO JE VELJKO RAŽNATOVIĆ DOBIO IME: Svi misle da se zove po dedi, a DRUGI ČOVEK  je inspirisao Arkana!

Foto: ST/D. Kadić, Politika, Profimedia

Sin folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana Veljko Ražnatović danas je odrastao porodičan čovek koji sa suprugom Bogdanom čeka trećeg sina. 

On je svog prvenca nazvao Željko po dedi, a malo ko zna kako je Veljko dobio ime. 

Republika

Foto: S.T/Emil Conkić

Željko Ražnatović Arkan i Svetlana Ceca Ražnatović

Naime, pre nego što je dobio decu sa poznatom pevačicom, Arkan je sa svojom Srpskom dobrovoljačkom gardom bio na ratištu u Bosni. Tamo je ostvario i neka prijateljstva sa lokalnim stanovništvom, među kojim je bio i čovek zbog kog je Željko odlučio da mu se sin kog ima sa Cecom zove Veljko.


- Na ratištu u okolini Mrkonjić Grada Veljkov otac je imao vodiča kog je veoma poštovao. U neobaveznom razgovoru pitao je vodiča da li ima dece. Vodič je rekao da ima sina Veljka i ćerku. Željko je rekao ako Ceca rodi sina zvaće se Veljko - priča izvor koji je u to vreme poznavao obojicu. 

Inače, pošto se i Željkov otac zvao Veljko, mnogi misle da je njegov naslednik dobio ime po dedi, kao što je i Cecin sin nastavio tu tradiciju.

- Arkan je i pre Veljka imao sinove, ali je tek njemu dao ime koje je nosio i njegov otac. Moguće da ga je to dodatno podstaklo, da ponovi očevo ime, ali ovaj razgovor sa vodičem je presudio. Tada je doneo tu odluku - zaključuje naš sagovornik. 

Foto: ATA Images

Veljko Ražnatović sa suprugom Bogdanom čeka trećeg sina

Podsećamo, Željko Ražnatović iz dva braka ima šestoro dece, četvoro iz prvog braka s Natalijom Martinović, Vojina, Nikolu, Milenu i Mašu, te dvoje sa Svetlanom Ražnatović, Veljka i Anastasiju.

Pored toga, Arkan ima još troje dece iz vanbračnih veza.

Najstariji Arkanov sin je Mihajlo, kog mu je rodila Agneta iz Geteborga u vreme dok je on sedamdesetih godina bio u Švedskoj. Sa glumicom Ljiljanom Mijatović dobio je ćerku Anđelu, dok je Sofija Željkovo dete sa socijalnom radnicom, koja je o Arkanu vodila računa u belgijskom zatvoru.

BONUS VIDEO: 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading