VELJKO RAŽNATOVIĆ PROZVAO PREDSTAVNICU SRBIJE: Cecin sin OVIM rečima se obratio Teya Dori - ŠOK!

Autor:

Zabava

04.03.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veljko Ražnatović isprozivao predstavnicu Srbije na Evroviziji, Teya Doru.

VELJKO RAŽNATOVIĆ PROZVAO PREDSTAVNICU SRBIJE: Cecin sin OVIM rečima se obratio Teya Dori - ŠOK!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Tanjug/Marko Djoković, ATA images

Polemika oko izbora srpskog predstavnika za Pesmu Evrovizije nastavlja se i nakon proglašenja pobednika. Mlada pevačica Teya Dora i njena pesma "Ramonda" izazvale su burne reakcije na društvenim mrežama. Mnogi smatraju da je Anđela Ignjatović Breskvica oštećena glasovima stručnog žirija, a podršku joj je pružio i Veljko Ražnatović.

Foto: ST/Dragan Kadić,ST/Nemanja Pančić

Breskvica i Teya Dora

 

Veljko Ražnatović, koji je snažno podržavao Breskvicu, izrazio je svoje oduševljenje njenom pesmom "Gnezdo orlovo". Nakon proglašenja pobednika, Ražnatović nije mogao da sakrije razočaranje. U video snimku objavljenom na Instagram storiju tokom jutarnje šetnje, izrazio je svoje čuđenje što će nas pesma "Ramonda" predstavljati na Pesmi Evrovizije. Njegove reči, "Lila ramonda... j**te", jasno su pokazale njegovo nezadovoljstvo izborom.

Foto: TV Pink/printscreen

Veljko Ražnatović

 

U finalu izbora za Pesmu Evrovizije, glasovi su bili raspoređeni na sledeći način:

- Glasovi publike: Jedan glas publike - M.Ira, Dva - Keni nije mrtav, Tri - Dušan Kurtić, Četiri

- Zejna, Pet - Džordži, Šest - Bojana x David, Sedam - Zorja, Osam - Konstrakta, Deset - Teya Dora, 12 - Breskvica.

Foto: RTS Printscreen

Teya Dora

 

- Glasovi žirija: Žika Zana je dao osam poena Zejni, deset Leni Kovačeviću, a 12 poena Dušanu Kurtiću. Sajsi MC je na treće mesto stavila Zejnu, na drugo Zorju i na prvo Teya Doru. Dejan Petrović je dao osam poena Zorji, deset Teya Dori i 12 Breskvici. Aleksandar Sedlar je dao osam poena Konstrakti, deset Zorji i 12 Hristini. Predsednica žirija, Marija Šerifović, je glasala - Zejna (8), Zorja (10) i Teya Dora (12).

Polemika oko izbora srpskog predstavnika za Pesmu Evrovizije i dalje intrigira javnost, a reakcije na društvenim mrežama ne jenjavaju. Očekuje se da će ova tema i dalje biti prisutna u javnosti, a reakcije javnih ličnosti dodatno doprinose interesovanju za ovu temu.<

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
savamala

05.03.2024 07:45

Konstrakta je zakon. Ostali su bašibozluk.