KAMEN DA ZAPLAČE! Dušan Bajević se EMOTIVNIM REČIMA oprostio od Okukine ćerke! (FOTO)

Autor:

Sport

14.03.2024

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nezapamćena tragedija pogodila porodicu proslavljenog trenera.

KAMEN DA ZAPLAČE! Dušan Bajević se EMOTIVNIM REČIMA oprostio od Okukine ćerke! (FOTO)

Foto: starsport

Fudbalsku Srbiju pogodila je tužna vest o smrti Žane Okuke, ćerke proslavljenog srpskog stručnjaka Dragomira "Dragana" Okuke, koja je napustila ovaj svet u 36. godini.

Mnoštvo telegrama saučešća stiže na adresu tvorca šampionske ekipe Obilića iz sezone 1997/98, koji je do tada jedini uspeo da "razbije mit" o nerazdvojivosti večitih rivala Crvene zvezde i Partizana.

U moru čitulja koje su upućene Žani Okuki, izdvaja se i ona koju je poslao nekadašnji trener srpskog šampiona sa Marakane, Dušan Bajević.

Legendarni "Princ sa Neretve" imao je priliku tokom igračkih dana da deli svlačionicu u Veležu iz Mostara sa Draganom Okukom, te su ostali veliki prijatelji i kada su uplovili u trenerske vode.  

- Poslednji pozdrav našoj dragoj Žani. Neka Te anđeli čuvaju, zauvek ćeš ostati u našim srcima i mislima - stoji u oproštajnoj poruci Duška Bajevića, ispod koje su još potpisani Marina, Bega i Tomo. 

Foto: printscreen/Politika

Čitulja Žani Okuki koju je dao Dušan Bajević

U međuvremenu, Duško Bajević je ekskluzivno za naš portal Republika.rs prokomentarisao tragediju koja je zadesila porodicu njegovog velikog prijatelja Dragana Okuke:

- Najteži trenutak je kada izgubite dete. To se ne može izdržati, ne znate šta da kažete, ne znate šta da uradite – jedva nam je tužnim tonom izjavio Dušan Bajević za naš portal.

Podsetimo, pre 12 godina kada je izabran za najboljeg trenera u državi, Okuka je s ponosom pričao da gaji prijateljstvo s Duškom:

- Stalno sam u kontaktu sa mojim prijateljima iz mostarskih dana, Vahidom Halilhodžićem, Duškom Bajevićem, Seadom Kajtazom, Vladimirom Skočajićem. Prisutna je kod svih ta nostalgija za lepim vremenima jugoslovenskog fudbala. Velež je igrao najlepši fudbal u državi. Nije nas zanimalo ime protivnika, nadigravali smo se i u svakoj utakmici išli na pobedu. Šteta je što su izostali trofeji. Dva trijumfa u Kupu Jugoslavije nisu neka naročita satisfakcija za klub Veležovog renomea. Nosim se mišlju da je u Mostaru igranje za raju uvek bilo važnije od nekog materijalnog dobra - pričao je tom prilikom Dragan Okuka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading