Mlada glumica snimila BEZOBRAZNE SCENE s Timotijevićem: "Iskusan je, to mi je baš značilo"

Autor:

Zabava

13.03.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Belošević ostvarila je prvu filmsku ulogu u ostvarenju "Poslednji strelac", koje je sinoć premijerno prikazano u Beogradu.

Akcioni triler "Poslednji strelac" Darka Nikolića, sa Nenadom Jezdićem u glavnoj ulozi, sinoć je premijerno prikazan u Beogradu, a publici u jednom prestoničkom bioskopu poklonila se autorska i glumačka ekipa.

 

 

Na crvenom tepihu sva u belom pojavila se mlada glumica Aleksandra Belošević, kojoj je ovo prva filmska uloga. Ona je pred kamerama Republike govorila o svojoj ulozi Barbare i istakla da joj je čast što je imala priliku da deli kadar i uči od velikih imena, kao što su Nenad Jezdić, Miki Krstvić i Miloš Timotijević.

Dok je sa Krstovićem snimila najviše scena, sa Timotijevićem je u filmu bila najprisnija budući da su snimili i neke "bezobrazne" scene.

Najteža scena je bila sa Milošem Timotijevićem, imali smo škakljive scene koje su u scenariju bile lepo napisane i mislim da smo ih dobro snimili. Miloš je profesionalac koji dobro zna kako da pristupi zadatku i kako da nešto snimi i to njegovo iskustvo mi je baš mnogo značilo u tim trenucima - rekla je Aleksandra.

U "Poslednjem strelcu" ona igra operativca najvećeg narko bosa, koji obavlja sve prljave poslove.

- To je moja prva filmska uloga i neizmerno sam zahvalna reditelju i produkciji na pruženoj prilici. Velika je sreća za mladog glumca da sarađuje sa ovakvim veličinama. Barbara je negativac, a reditelj mi je kostimom rešio svaku neodumicu u kom pravcu moj lik treba da ide. Ovaj zadatak je veoma izazovan i sreća je sto sam imala veze sa ovom pričom. Mislim da će se publici svideti film, a ekipa je fantastična - priča glumica, pa dodaje da "Poslednji strelac" donosi promene u svetu filma.

U nasim dramskim delima su zenski likovi obično malo skrajnuti i nedovoljno razvijeni, a ovde to nije slučaj. Scenario je odličan, a i Darko Nikolić koji je vodio celu priču kao reditelj poznat je po pristupu ženskim likovima i načinu na koji ih predstavlja. Moja Barbara je jaka žena koja zna šta želi. Nekoliko meseci sam se spremala za ovu ulogu, radili smo različite vrste scenskih borbi - kaže Aleksandra.

Za svog direktnog partnera Mikija Krstovića kaže da je "master klas".

- Od starijih kolega sam pre svega naučila kako se pristupa poslu i na koji način se gradi ozbiljan lik. Najviše scena sam imala sa Mikijem Krstovićem na čemu sam veoma zahvalna i svakom mladom glumcu želim da ima tu priliku da sarađuje sa njim jer taj master klas koji imate priliku da gledate i učite od njega nešto je što se desi jednom u životu - ponosna je Beloševićeva.

Šta je Aleksandra još rekla pred našim kamerama uoči premijerne projekcije "Poslednjeg strelca" pogledajte u videu na početku teksta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 


 

 

 

Komentari (1)

Loading
Miki Peric

13.03.2024 16:28

Zato i ne gledam vise domace stvari, a pogotovo ne sa familijom.