Zavodnica iz filma "Nedelja" ISPROZIVALA Bikovića: "Nekada smo imali frajere, prave muškarce"!

Autor:

Zabava

29.02.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada glumica šokirala izjavom o popularnim kolegama!

Zavodnica iz filma "Nedelja" ISPROZIVALA Bikovića: "Nekada smo imali frajere, prave muškarce"!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Youtube.com/K1 Televizija

Glumica Maša Đorđević koja je veliku pažnju javnosti privukla ulogom zavodnice Nine u filmu "Nedelja" o Džeju Ramadanovskom otkrila je šta zaista misli o trenutno najpopularnijim glumcima u Srbiji.

Na veliko iznenađenje mnogih Maša je oplela po kolegama i istakla da oni za kojima ludi cela nacija, po njenom mišljenju, i nisu neki frajeri.

- Nekada smo imali Gagu Nikolića, imali smo frajere i prave muškarce, današnji glumci nisu baš toliko muškarci. Miloš Biković i Viktor Savić su lepi momci, ali su više neka šminka, oni su lepi na svoj način, ali nemaju ono što bi se meni lično svidelo - rekla je Maša u podkastu "Bindž" kompanije Novosti.

Republika

Foto: Branimir Brana Jovanovic

Na beogradskoj premijeri filma "Nedelja"

Kako je to kad za tobom uzdiše pola grada osetila je na svojoj koži u filmu "Nedelja" kao lepa Nina u koju je zaljubljen ceo stari Dorćol, pa i sam Džej. Glumica je svojevremeno izjavila da je zbog ove uloge doživela fizičke transformacije. Skratila je šiške, ošišala kosu na paž, a šminkala se po ugledu na Madonu iz osamdestih godina. Sa Huseinom Alijevićem, poznatijem kao Husa Bit strit, koji je na ekranu oživeo lik Džeja, odigrala je ključne scene.

Prema njenim rečima, Husa se odlično snašao u ulozi Džeja i uvek je bio otvoren za pomoć i savete, i "već od kastinga su scene tekle baš prirodno".

Glumica je dodala da joj se tokom snimanje javila nostalgija za tim vremenom u kome nije živela, te da joj se čini da je u Beogradu osamdesetih bilo više romantike, te da su i prijateljstva bila jača.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading