JOŠ JEDNA SVETSKA ZVEZDA U "JUŽNOM VETRU": Holivudska faca u najpopularnijem domaćem filmu!

Autor:

Zabava

22.02.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najpoznatijih negativaca iz bioskopskih hitova pregovara s producentima "Južnog vetra" o angažmanu u ovom krimi-trileru.

JOŠ JEDNA SVETSKA ZVEZDA U "JUŽNOM VETRU": Holivudska faca u najpopularnijem domaćem filmu!

Foto: Tanjug/AP Photo/Mosa'ab Elshamy

Poslednji deo popularne krimi-priče "Južni vetar" snimaće se ove godine, a posle Vilijama Boldvina i Erika Robertsa ovom formatu pridružuje se još jedna svetska faca!

Naime, danski glumac Mads Mikelsen, koji je ostvario zapažene uloge negativaca u seriji "Hanibal" i filmovima "Kazino Rojal", "Indijana Džons i artefakt sudbine", kao i u Oskarom nagrađenoj drami "Još jedna runda", biće veliko pojačanje u "Južnom vetru 3".

- Mads je dobio scenario, dopala mu se priča i ceo koncept i dao je zeleno svetlo. Njegov raspored je rasterećen u periodu kada se planira snimanje našeg filma, tako da su velike šanse da i zvanično sklope dogovor. Ostaje da se utanače još neki detalji i ekipa se nada da će u bliskoj budućnosti i zvanično moći da potvrde saradnju - priča izvor Informera.

Republika

Foto: Tanjug/Ennio Leanza/Keystone via AP

 

Kako se dalje navodi, veći deo filma snimaće se u Beču, a kako je Republika prva pisala poslednji deo priče o Marašu i Baći, momcima s druge strane zakona, nosiće naziv "Gas geben", odnosno "Gas do daske". Scenario je završen, a za njega je zadužen Petar Mihajlović, dok je režija poverena Milošu Avramoviću.

Miloš Biković i Miodrag Radonjić su glavni glumci i ujedno producenti ovog filma. Snimaće bi trebalo da počne u septembru, a premijera u bioskopima sledeće godine.

Kako je Miloš Biković najavio, treći nastavak filma biće i poslednji, pa se saga sa Marašem i Baćom ovde i završava.

- Trebalo bi da se završi. Svaka priča treba da ima tri čina. Mislim da smo mi sada pred početkom trećeg čina i završnice tog projekta - rekao je nedavno Biković, pa dodao:

- Mislim da ti junaci treba da se dovedu do te tačke gde zaslužuju da budu posle svih svojih pogrešnih izbora.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading