Otkriveno PRAVO lice Milana Marića: Komšije razotkrile kako se glumac PONAŠA kada misli da ga niko ne snima!

Autor:

Zabava

26.03.2022

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Marić uživa u ljubavi sa Mijom Bjelogrlić, ćerkom Dragana Bjelogrlića, a sada su njegove komšije otkrile kakav je glumac privatno.

Otkriveno PRAVO lice Milana Marića: Komšije razotkrile kako se glumac PONAŠA kada misli da ga niko ne snima!

Foto: Promo

Milan Marić je napravio pravu pometnju kada je odigrao glavnu ulogu u filmu "Toma", a mnoge devojke su ostale razočarane kada je isplivala informacija da je glumac u vezi sa ćerkom Dragana Bjelogrlića.

Republika

Foto: Promo

Milan Marić glumac

Komšije Milana su rado htele da porazgovaraju, pa je tako jedna starija gospođa istakla da je jako ljubazan.

- Čim je stigao u ovaj kraj, primetili smo ga. Za razliku od mnogih javnih ličnosti koje žive u blizini, on je ljubazan, nasmejan i fin. Retko je moguće sresti takvu javnu ličnost. Ponekad hoda ulicom tako da mislite da ne zna gde ide, i ta njegova blentavost bude simpatična. Ne poznajem ga lično i nikada mu nisam prišla da mu kažem da sam njegov fan. Zamislite, ja od 70 godina da sam nečiji fan, ali njegov zaista jesam - ispričala je gospođa.

Republika

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

Milan Marić glumac

- Tu su i Bjelogrlići, nekoliko ulica odavde. Viđala sam ga sam ga devojkom, ali nisam znala da je to Bjelina ćerka. Lepa je i harizmatična, idu jedno uz drugo. Milan je fin dečko, vaspitan i među tim glumcima, a ima ih u ovom kraju dosta, najpristupačniji. Ljudi ga saleću od kada je izašao film “Toma”, klinke se slikaju sa njim, bila je jedno vreme opšta pomama. Hvale ga svi, ali čovek ne može da popije kafu na miru od komentara prolaznika - priča mlađa komšinica i dodaje:

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/eugensmesni

Milan Marić glumac

- On je “kulijana”, pitamo ga da se fotografišemo, on kaže hoće pa onda priča na mobilni pola sata. Potpuno je sladak. Ponekad ga pitamo za Bikovića i Radonjića, ali on neće ništa više da kaže osim da su super - ispričala je devojka.

- Mnoge sam ispratio i dočekao generacije. On će biti od mlađe ekipe uz Bikovića i Marka Janketića prava glumčina. Tu u blizini živi i Petar Benčina, i njega sam posmatrao. Ima i on potencijala ali mislim da nema srčanost kao ovi. Milanu sam to jednom prilikom i rekao. Deluje kao fin momak, a ako mu Bjela bude tast za njega nema zime. Bjela sa porodicom živi u blizini i veliki je biznismen. Ozbiljno je iz posla glumca zagazio u biznis i mislim da zna šta radi - ispričao je jedan stariji gospodin, prenosi Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading