BIKOVIĆ POSTAJE AGENT! Otkirvamo sve detalje o RUSKO-KINESKOM FILMU "Crvena svila"!

Autor:

Zabava

21.02.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni glumac se nedavno ostvario u najvećoj životnoj ulozi, a sada se vraća svom pozivu i radu pred kamerama.

BIKOVIĆ POSTAJE AGENT! Otkirvamo sve detalje o RUSKO-KINESKOM FILMU "Crvena svila"!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Miloš Biković

Srpski glumac Miloš Biković igraće glavnu ulogu u filmu "Crvena svila", koji je rađen u ruskok-kineskoj koprodukciji. Kako je Biković rekao pred našim kamerama, danas će biti njegov prvi snimajući dan, te će se na setu pridružiti ruskim kolegama.

PREMIJERA SLEDEĆE GODINE

Kako smo saznali, ostvarenje "Crvena svila" žanrovski je određen kao avantura, akcija i misterija, a režija je poverena Andreju Voginu koji je režirao i film "Balkanska međa" u kojem je sarađivao sa Bikovićem.

Prema planovima "Crvena svila" če se premijerno naći u bioskopima u februaru sledeće godine. 

Republika

Foto: printscreen/imdb.com

 

Igram ruskog carskog agenta, koji radi za Komunističku partiju Rusije, a zapravo pokušava da pomogne nekim odbeglim Kinezima, koji su u komunističkoj partiji Kine - rekao nam je Biković i dodao da projekte bira prema svom senzibilitetu.

Projekti se biraju po kvalitetu. Sada se filmska umetnost i celokupna kinematografija diverzifikovala i postoje kvalitetni projekti u Rusiji, Srbiji, Kini, Koreji, na Zapadu. Stvarno ima dosta kvalitetnih projekata. Lično biram one scenarije koje osećam i koji su mi bliski.

RADNJA FILMA

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

 

Priča nas vraća u 1927. godinu. Tajna dokumenta koja će odrediti budućnost SSSR i Kine  transportuju se preko Rusije transsibirskom železnicom. Pod maskom običnih putnika kriju se strani obaveštajci i oni spremni na sve kako bi se dočepali dokumenata. Mladi vojnik Crvene armije i bivši carski agent moraju da se udruže kako bi otkrili zajedničkog neprijatelja.

GLUMAČKA EKIPA

Film će se snimati u naredom periodu na različitim lokacijama u Rusiji i Kini, a glavne uloge pored Bikovića tumačiće mladi ruski glumac Gleb Kaljužni i Jurij Georgijevič Kucenko, poznatiji kao Goša Kucenko.

Podsećamo, Milošu Bikoviću je otkazan angažman u HBO seriji "Beli lotos", a srpski glumac je ekipi ove američke serije poželeo sreću i rekao da su "i oni na gubitku".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading