ZBOG OVOGA JE BIKOVIĆ ZAPRAVO IZBAČEN IZ "BELOG LOTOSA" Lečić progovorio o NEPRAVDI, pa pomenuo TUŽILAŠTVO I POLICIJU!

Autor:

Zabava

11.02.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lečić kaže da Biković nije ni prvi ni poslednji kojem se ovo desilo.

ZBOG OVOGA JE BIKOVIĆ ZAPRAVO IZBAČEN IZ "BELOG LOTOSA" Lečić progovorio o NEPRAVDI, pa pomenuo TUŽILAŠTVO I POLICIJU!

Foto: ATA Images

Branislav Lečić je u emisjiji "Novo vikend jutro"kod Jovane Jeremić komentarisao napade na Miloša Bikovića, kao i naglo o nasilno izbacivanje iz serije "Beli lotos".

Republika

Foto: Novo Jutro

Branislav Lečić o Milošu Bikoviću i nepravdi koja mu je počinjena

Naime, Lečić je bio jasnog stava, da ga nažalost, ova hajka prema Bikoviću nije iznenadaila, budući da je Miloš postao svetski poznat i da je mnogima bio trn u oku.

Republika

Foto: Republika, shutterstock

Miloš Biković danima trpi torturu samo zato što je svetski umetnik

- Razlog što se ovo desilo Bikoviću je taj što je dobio orden od Vladimira Putina. Očekivano je ovo što se radi Bikoviću, nije ni prvi ni poslednji kojem će se ovo desiti. Tamo je napravio vanserijiski uspeh i dobio je ovlašćenje od Putina i to je odmah strašno za sve koji ne vole Rusiju dovoljno da udare na njega - rekao je između ostalog Lečić kod Jovane Jeremić, pa dodao:

- Ukrajina je napravila fejk situaciju u kojoj su mu nametnuli reči koje Biković nikada nije izgovorio, sve su mu to nametnuli. Bikovića niko ništa nije pitao, samo su ga osuduli i ta akcija je poruka svima da ne dovode u sebe u bilo koju situaciju u kojoj je on bio. Biković je samo jedna od žrtvi i žao mi je što je to glumac koji je za primer svima našim glumcima i stvaraocima, ali nije on ni prvi ni poslednji kojem se ovo desilo. On je savladao ruski jezik i čim je zakoračio na zapad Ukrajina je na to reagovala ili neko preko Ukrajine, ali sad u to ne zalazim. Njima nije važno bilo da čekaju odluke tužilastva i policije, sama optužba je krivica oni su se time vodili, iako je u pitanju lažna prijava protiv Bikovića.

Inače, Miloš Biković je trebalo da se pojavi u šest od ukupno osam epizoda HBO serije "Beli lotos", ali je do prekida saradnje došlo iznenada nakon objave ukrajinskog Ministarstva spoljnih poslova na društvenoj mreži Iks koje ga je nazvalo "Putinovim glumcem" i optužilo da "podržava genocid i krši međunarodno pravo".

Republika

Foto: Republika.rs

Miloš Biković sav novac od serije Beli lotos daje u humanitarne svrhe

Ipak, srpskom glumcu će biti isplaćen honorar od HBO, a sav novac biće usmeren u humanitarne svrhe, kao pomoć mladima da se školuju i profesionalno usavršavaju.

Kao što sam već rekao, bila mi je izuzetna čast da budem pozvan da radim sa Majkom Vajtom u takvoj seriji. Moj motiv za učestvovanje na takvom projektu bio je isključivo glumački i umetnički izazov. Kako do realizacije neće doći, želim da honorar koji bih zaradio usmerim onima kojima će nas sutra predstavljati u svetu - potvrdio je Biković za Blic.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading