PRVE SLIKE BIKOVIĆEVE ŽENE SA SINOM: Mama i sin napravili "selfi", prizor dira pravo u srce (FOTO)

Autor:

Zabava

24.02.2024

23:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo kako novopečena mama uživa sa naslednikom Vasilijem!

PRVE SLIKE BIKOVIĆEVE ŽENE SA SINOM: Mama i sin napravili "selfi", prizor dira pravo u srce (FOTO)

Foto: instagram.com/ivanamalic_

Ivana Malić, supruga popularnog glumca Miloša Bikovića, nedavno je postala majka i odlučila je da podeli svoju sreću sa javnošću. Na fotografijama koje je sada objavila, možemo videti njen blistavi osmeh dok uživa u društvu svog sina Vasilija. Fotografije su izazvale oduševljenje kod mnogih, budući da su ovo prve slike malenog Vasilija koje je Ivana objavila.

Na jednoj od fotografija, Ivana drži svog sina u naručju dok zajedno prave "selfi". Ova intimna slika odiše toplinom i ljubavlju, prikazujući nežan trenutak između majke i deteta. Takođe, Ivana je podelila i fotografiju Vasilijevog kutka, otkrivajući mesto gde mališan spava i svoju omiljenu plišanu igračku. Ovi detalji otkrivaju koliko pažnje i ljubavi majka posvećuje svom sinu.

Republika

Foto: instagram.com/ivanamalic_

Sin Miloša Bikovića

Čini se da je Ivana već aktivno uključila Vasilija u svoje svakodnevne aktivnosti, pa je objavila i fotografiju iz parka, gde uživa u ispijanju kafe dok su pored nje kolica za bebu. Ovi prvi izleti sa sinom pokazuju radost i sreću koju majka oseća u društvu svog malenog mezimca.

Podsećanja radi, Miloš Biković je nedavno opisao kako se oseća od kada je postao otac i koliko je srećan zbog toga.

- Kada dobijete dete i kada držite taj mali život u rukama, tu malu mrvu života u rukama, ne postoji nijedan projekat koji bi vam doneo više sreće. Život se u nekom poslovom smislu nastavlja, ja ću nastaviti da snimam, ali ne postoji ništa što može da se poredi sa onim što mi se desilo 9. januara - rekao je glumac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading