OTKRIVENA TAJNA RELJE POPOVIĆA: Radio u restoranu brze hrane, krio se ISPOD MASKE I KAČKETA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

28.02.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve to zbog uloge u novom filmu "Videoteka", koji će premijerno biti prikazan sutra u okviru 52. Festa!

 

 

Novim filmom "Videoteka" mladog reditelja Luke Bursaća reper Relja Popović vratio se na veliko platno. Nakon popularne "Parade" i serije "Besa" u kojima je pokazao talenat za glumu novu priliku da se dokaže na ovom polju imaće već sutra kada će publika moći da premijerno pogleda "Videoteku" u bioskopu Cineplexx Galerija u okviru 52. Festa.

Na početku razgovora za Republiku Relja nam kaže da je reč o "hrabroj, urbanoj bajci sa elementima trilera i horora".

- Ima čudniju, drugačiju i zanimljviiju strukturu od one na koju smo navikli na filmu. U tom smislu je meni bilo izazovno da učestvujem u ovome i nadam se da je to nešto što će publika prepoznati kao dodatnu vrednost koju ovaj film ima - kaže Popović.

POTEKAO IZ SIROMAŠTVA

U svom junaku Saletu pronašao je Relju s početka karijere, a ovaj zadatak vratio ga je u vreme njegovih kada je, kako sam kaže, bio samo jedan klinac koji je želeo nešto više.

- Njegova polazna tačka je slična mojoj. On dolazi iz nekih skromnih uslova života, polusiromaštva, ali na drugačiji način od mog životnog puta se opredeljuje za stvari koje će raditi, a posle i za neke izbore koje će praviti. Meni su bile zanimljive dve stvari, a to je da se vratim u taj svet iz kog sam krenuo, da ga ponovo osetim, a sa druge strane da ispitujem kakve bi posledice bile da sam na tom svom putu donosio neke drugačije odluke. To je neka bazična stvar koja me je inspirisala kad sam gradio lik iako se nikad ne vodim time da gradim lik nego se u sebi preispitujem da li bih ja da sam se našao tad u tom vremenu i tim okolnostima tako radio i da kopam po sebi - priča poznati reper.

Zbog uloge u "Videoteci" je izbova kopao po svom životu, a da bi što vernije dočarao svog junaka zaposlio se u restoranu brze hrane.

- Nije bilo previše emocija, više mi je bio zadatak da se istinito vratim u taj period kad nisam imao i kad sam bio samo neki klinac koji želi nešto više. Znao sam da to ne mogu da uradim ako se na neki način ne pribliržim tom svetu tako da sam se zaposlio u jednom restoranu brze hrane. Bio je to postkorona period, pa sam imao masku i kačket i mnogu me nisu ni prepoznavali. Sve to da bih osetio kako taj svet diše jer sam se s vremenom udaljio od svega toga, a nisam želeo da sa distance govorim o nečemu nego da prosto usvojim i da to onda mogu da donesem istinito - otkriva Relja, koji nam kaže da se njegov junak nalazi pred velikim iskušenjem da li da pristane na neku ponudu koja mu u tom trenutku zvuči nestvarno, ali i uliva mu određeni strah.

Republika

Foto: Foto Dušan Milenković

 

NE ODUSTAJE OD MUZIKE

Relja nam otkriva da će biti deo trećeg nastavka popularne serije "Besa", čije je snimanje u planu.

- Pre par godina sam radio "Besu", radiće se i nastavak te serije, ali nemam tu ideju da neke stvari moram da radim. Radim samo ono što negde intuitivno osetim da treba da budem deo toga, da mi ispune srce i dušu, da ja osećam da radim pravu stvar, da sam s pravim ljudima koji iz dobre i čiste namere rade film i to će mi i dalje biti vodilja. Muzika je meni prvo bila samo ljubav, a onda je postala i biznis. Ne mogu i ne želim da je napustim. Sad sam na malom odmoru od muzike, ali ne mogu da prestanem da radim i pet dana da ne odem u studio. Kao i kad sam bio klinac i počeo da pišem tako i dalje imam potrebu da stvaram, to i dalje dolazi iz iste tačke - iskren je Popović, koji dodaje da se nada će snimanje "Bese" početi uskoro.

Film "Videoteka" predstavlja omnibus od četiri priče. Nakon neuspele pljačke, lokalni bandit pronalazi utočište u napuštenom video-klubu. Primoran da tu provede noć, odlučuje da pogleda tri filma koja će ga odvesti u čudesne svetove ispunjene herojima, zlikovcima i magijom. Uloge tumače još Igor Benčina, Tamara Isailović, Zoran Cvijanović, Miloš Miki Trifunović, Miona Marković, Petar Zekavica, Miloš Samolov, Jovana Belović, Jovan Jovanović, Vahid Džanković i drugi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading