OŽENIO SE VLADIMIR KECMANOVIĆ: Zaljubljen do ušiju ljubi 21 godinu mlađu ženu!

Autor:

Zabava

23.02.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bračni par se poslednjih dana baškari na Tajlandu.

OŽENIO SE VLADIMIR KECMANOVIĆ: Zaljubljen do ušiju ljubi 21 godinu mlađu ženu!

Foto: instagram

Andrea Obradović i Vladimir Kecmanović

Krajem prošle godine pisac Vladimir Kecmanović i njegova izabranica voditeljka RTS Andrea Obradović zakleli su se na večnu ljubav i stupili u brak, prenose mediji. Slavni književnik je pronašao sreću pored 21 godine mlađe Andree, a sudeći po objavama na društvenim mrežama Kecmanović je zaljubljen do ušiju.

Poslednjih dana par uživa na Tajlandu, a Andrea je sa svojim pratiocima na Instagramu podelila uspomene sa putovanja.

Andrea Obradović je stekla reputaciju elokventne i talentovane voditeljke, posvećene kulturnim temama, te je njen emotivni život bio skriven od javnosti sve do nedavno. Međutim, sada je očigledno koliko ljubav između nje i Vladimira "gori", jer par trenutno uživa na Tajlandu, a Andrea se pohvalila romantičnim noćnim kadrom iz njihovog smeštaja.

Republika

Foto: instagram

 

Andrea je na Instagramu promenila prezime u Kecmanović. 

Podsetimo, nakon Ivane Milenković na mesto voditeljke „Kulturnog dnevnika“ RTS došla je Andrea Kecmanović, koja je već pet godina zaposlena na Javnom servisu, a koja je svojom lepotom privukla veliku pažnju javnosti.

Vladimir Kecmanović je sin politikologa Nenada Kecmanovića i Nataše Kecmanović, lektorke i urednice u oblasti izdavaštva. Od 20. jula 2019. godine obavlja funkciju urednika Kulturno-umetničkog programa Radio-televizije Srbije, a na toj funkciji je zamenio Nebojšu Bradića. Dobitnik je mnogobrojnih književnih nagrada, među kojima su priznanja "Ivo Andrić", "Branko Ćopić", "Borislav Pekić", "Meša Selimović"... Autor je romana "Poslednja šansa", "Feliks", "Top je bio vreo", "Kad đavoli polete", a napisao je i scenario za mnoge poznate serije i filmove, kao što su "Senke nad Balkanom" i "Žigosani u reketu".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Stevo

24.02.2024 20:59

Poznati pisac!? Bolje, prema prilogu i foto, poznati pakšu!

Aman

25.02.2024 09:36

Čekajte valjda je trenutno poznatiji po nečem drugom…. Da ste pametni ne niste ga gurali sad kao temu. Dragi stric malog Kostice iz Ribnikara a vi sad kao velika stvar sto ima mladu koristoljubivu devojku, koja sw gle čuda zaljubila bas u njega. Sto se nije zaljubila u nekog tamo kolegu svog ranga? Njje on bas toliko neodoljiv.