PRŠTAĆE PROZIVKE, SVE ĆE DA SE PUŠI! Najpoznatiji srpski komičari najavljuju nezaboravni stendap u Akademiji 28!

Autor:

Zabava

22.02.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika scena, jače fore!

PRŠTAĆE PROZIVKE, SVE ĆE DA SE PUŠI! Najpoznatiji srpski komičari najavljuju nezaboravni stendap u Akademiji 28!

Foto: Foto Marko Lakić

Pet naših najpoznatijih komičara Srđan Olman, Filip Ugrenović, Srđan Jovanović, Andrija Dabanović i Dušan Varničić nastupiće 13. marta u Akademije 28 u Beogradu, a kako velika scena zahteva i baš jake fore ova petorka obećava publici odličnu zabavu.

Sve će da se puši budući da njihov stendap šou nosi naziv "Roast", što znači da će komičari "pržiti", odnosno prozivati jedni druge. Neće biti pošteđenih, osim publike, koja će s bezbedne distance posmatrati kako se komičari "prepucavaju" na sceni i ko bolje podnosi šale na svoj račun.

Republika

Foto: Foto Marko Lakić

 

Ubojite "varnice" biće upućene i njihovim kolegama, saradnicima i prijateljima, pa će publika saznati mnoge stvari o njima, čak i neke koje ni sami nisu znali i koje su bile poznate samo ostaloj četvorici. Često se dešavalo na nastupima da publika bude ta koja mora da istrpi šale na svoj račun, ali ovoga puta posetioci mogu da odahnu jer će šale primati isključivo komičari!

Srđan Olman je jedan od najpopularnijih regionalnih komičara iza kog su četiri "one man show-a", kao i preko hiljadu nastupa širom regiona, Evrope i sveta. Srđan Jovanović je prvi stand up komičar nove generacije u Srbiji, Andrija Dabanović je najcenjeniji stand up komičar iz Crne Gore i direktor jednog od najvećih festivala komedije u regionu "Opuč", Filip Ugrenović je poznati radijski voditelj, komičar i pisac scenarija za kvizove "Potera" i "Najslabija karika", dok je Dušan Varničić komičar i kreativac koji stoji iza jedne od najvećih zajednica ljubitelja fudbala - Engleski fudbal, kao i iza više humorističkih predstava od kojih je najpoznatija "Kakva ti je žena, takav ti je život".

Nakon nekoliko klupskih nastupa, došlo je vreme da izvedu roast na velikoj sceni, a momci obećavaju da nijedan minut ovog nastupa neće sadržati standardne tekstove koje ste već slušali na njihovim nastupima.

Karte po ceni od 1.500 dinara mogu se nabaviti putem Tickets-a.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading