TOPALKO SKINUO GAĆE, PA SE SLIKAO! Folker napravio haos na društvenim mrežama, žene odlepile zbog OVOG prizora! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.02.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon niza fotografija sa svojom unukom je rešio da ovim potezo počasti žene!

TOPALKO SKINUO GAĆE, PA SE SLIKAO! Folker napravio haos na društvenim mrežama, žene odlepile zbog OVOG prizora! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Pevač Milan Topalović Topalko šokirao je javnost objavom na Instagramu, a sada je pozirao bez majice na sebi, pa se u ogledalu fotografisao dok je donji veš vukao na dole! Slika je postala virealna na društvenim mrežama, jer je pevač pokaza da je u dobroj formi u petoj deceniji, kao i da redovno vežba i vodi računa o svom izgledu.

Nakon niza fotografija sa svojom unukom je rešio da ovim potezo počasti žene koje ga verno prate. Na prvoj slici je pozirao u teretani, pre treninga, u majici i farmerkama, pa poručio:

Foto: Instagram printscreen

Milan Topalović Topalko

 

Ne da se deda - dok je sledeća je totalno suprotna, jer Milan nije imao ni majicu. Imao je samo donji veš, koji je jednom rukom spustio, pa dodao zanimljiv opis:

- E sad malo deda da se sunča. Ništa hemija, samo slanina i luk! 

Inače, Topalko u poslenje vreme ne daje puno intervjue, a nedavno je pričao da je često van Beograda i da živi tako da pojma nema šta se dešava na estradnom nebu. 

- Kad kažem selo onda stvarno mislim na ona prava sela kao moje. Ova sela u Šumadiji, Vojvodini su zapravo varošica naspram mog, moje selo je pravo selo, što znači da čovek i dalje koristi konje za prevozno sredstvo i zimi kad padne sneg ide peške na skijama, jer nemaju druge uslove. Moji roditelji su živeli kao seljaci, ljudi stočari, kao i svi ljudi. Trenuci dodira sa gradom bili su jako retki, čak nisu odlazili u bolnicu ni kad su bolesni. Majka mi je kasnje pričala kako me je lečila kad me zaboli grlo, kad me zabole pluća i tako dalje. Živim maltene skroz van Beograda i pravo da vam kažem, prija mi takav život - objasnio je tada pevač.

 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading