ČOLA SE SKINUO U GAĆE: Popularnog pevača žene gađaju brushalterima na nastupu, a ovo je prvi put da ON URADIO NEŠTO TAKO LUDO!

Autor:

Zabava

09.01.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zdravko Čolić uhvaćen u donjem vešu!

ČOLA SE SKINUO U GAĆE: Popularnog pevača  žene gađaju brushalterima na nastupu, a ovo je prvi put da ON URADIO NEŠTO TAKO LUDO!

Foto: Youtube/printskrin/Paparaco lov

Jedan od najpopularnijih pevača sa naših prostora Zdravko Čolić miljenik je publike na celoj teritoriji nekadašnje Jugoslavije i retko ko od njegovih kolega decenijama uživa u takvoj slavi kao on.

Međutim, on je jedan od retkih i koji svoj privatan život uspeva da sačuva od očiju javnosti. Upravo zato pravi šok je bio kada se Čola pojavio u gaćama nasred parka u kome su ga uslikali paparaci, dok je njegova supruga teglila kese iz prodavnice. 

 

 

Naime, pre par godina poznatog pevača je ekipa "Paparaco lova" uslikala tokom treninga, prilikom kog se očito oznojio, pa je hteo da upaše majicu u trenerku, kako ne bi nazebao. 

Kako su ga pratili i u povratku od obližnje šume u kojoj održava kondiciju, pored ovog šok-izdanja muzičke zvezde, pojavila se i Čolina supruga Aleksandra, koja se, kako se može videti sa slika, ponaša kao prava domaćica. Uhvaćena je u kupovini namirnica za kuću, a potom je ušla u porodični dom kako bi napravila ručak za svoje najmilije. 

 

Foto: Youtube/printskrin/Paparaco lov

Čolinu suprugu Sandru retko imamo priliku da vidimo u javnosti

 

Inače, Čola koji je sada sam pokazao donji veš, ranije je komentarisao kako mu na nastupima iz publike redovno bacaju ženske bruskaltere.

- Mene je iznenadilo to što je neko iz publike bacio ženski brushalter baš u Sarajevu. To je ipak zagrebački fazon. Tamo mi uglavnom žene bacaju delove odeće na scenu. U Sarajevu i Beogradu mi pretežno bacaju cveće - rekao je pevač jednom prilikom. 

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Srko

09.01.2024 16:48

Ko je ovaj Čola?