BALKON VELIKI KAO STAN! Viki Miljković pokazala nekretninu, pašće vam vilica kad vidite OVAJ DETALJ! (FOTO)

Autor:

Zabava

31.01.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovde ćemo staviti džakuzi da uživamo preko leta. Prvo ćemo da napravimo jednu veliku žurku, rekla je pevačica!

BALKON VELIKI KAO STAN! Viki Miljković pokazala nekretninu, pašće vam vilica kad vidite OVAJ DETALJ! (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Viki Miljković i njen suprug sebi su u srpskoj prestonici kupili nekoliko luksuznih nekretnina, ali ipak najviše vremena vole da provode u svom stanu u Beogradu na vodi.

Violeta se sada snimala za mreže i pokazala kako izgleda njihova terasa, koja je veličine jednog stana, pa je mnogima upravo ona upala u oko. Folerka je ovaj deo stana sredila tako da na terasi maltene može da provodi po ceo dan, jer ima svega od udobnih fotelja, pa sve do grejalica i dekoracije, pa pevačica i njena porodica imaju utisak kao da su na moru kad sede u ovom delu stana. 

 

 

 

- Ovde ćemo staviti džakuzi da uživamo preko leta. Prvo ćemo da napravimo jednu veliku žurku, ali pravićemo i roštilj na terasi, svakako - rekla je Viki u šali, a zatim fanovima pokazala kakav pogled na Beograd se pruža sa njene terase.

Foto: Instagram.com

Viki Miljković

 

Inače, Miljkovićka je rekla da ne voli da priča o tome koliko je uložila u nekretnine.

- Nije važno koliko sam uložila u svoj stan, jer sam novac zaradila, nisam nikome otela pare. Drugima ne gledam u džepove, neko svako ima stan kao što je moj. To mogu svima da poželim. Ne znan zašto ljude interesuje koliko šta košta. Gledala sam da ugodim sebi jer sam za to naporno radila. Ne znam zašto bi ikome smetalo to gde živim. Da li je elitno naselje ili nije, to je manje važno - rekla je jednom prilikom pevačica za medije. 

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading