STIGLE VESTI PRED MONAKO! Košarkaš Partizana DOBIO POZIV ZA REPREZENTACIJU! Nastupaće u KOMŠILUKU!

Autor:

Sport

31.01.2024

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo može biti dobar vetar u leđa.

STIGLE VESTI PRED MONAKO! Košarkaš Partizana DOBIO POZIV ZA REPREZENTACIJU! Nastupaće u KOMŠILUKU!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana gostuju Monaku večeras od 19.00 časova u okviru 24. kola Evrolige. Pred utakmicu, stigle su veoma lepe vesti za jednog od članova crno-belih. 

Naime, Džejlin Smit našao se na spisku reprezentacije Hrvatske u kvalifikacijama za predstojeće Evropsko prvenstvo. Pored njega, poziv je dobi košarkaš Real Madrida Mario Hezonja. 

Ovo bi mogao biti veliki vetar u leđa za plejmejkera Partizana, koji je nedavno pojačao crno-bele, s obzirom da se od povratka Alekse Avramovića muči da pronađe svoje mesto u timu, naročito na evroligaškim utakmicama. Kada ga je Željko Obradović stavljao u postavu, u proseku je beležio 9.3 poena, ali samo u AdmiralBet ABA ligi. 

Foto: twitter/partizan

Džejlin Smit

Na spisku Josipa Sesara su Goran Filipović (Torun), Borna Kapusta (SC Derbi), Mate Kalajžić (Split), Krešimir Radovčić (Cibona), Džejlin Smit (Partizan), Roko Badžim (Merkezefendi), Toni Perković (Split), Filip Vujičić (Dubrovnik), Antonio Jordano (Sambothelji), Mario Hezonja (Real), Mateo Drženjak (SC Derbi), Marko Ramljak (Zadar), Leo Menalo (Virtus), Luka Božić (Zadar), Dario Drženjak (Zadar), Toni Nakić (Breogan), Roko Prkačin (Gran Kanarija), Majkl Ružić (Huventud), Andrija Jelavić (Mega), Danko Branković (Bajern), Ivan Vraneš (Juventus), Krešimir Ljubičić (Split), Marin Marić (Andora) i Ante Žižić (Virtus).

U prvom prozoru Hrvati će igrati 23. februara u Francuskoj, a 26. februara u Rijeci protiv Kipra.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading