Ivan Jevtović UČIO Husu i malog Alena da glume: Film o Džeju je SPOJ TALENATA!

Autor:

Zabava

16.01.2024

22:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati glumac večeras je zajedno sa beogradskom publikom u MTS dvorani pogledao ostvarenje "Nedelja" o liku i delu Džeja Ramadanovskog, pa pred našim kamerama otkrio mnoge nepoznate detalje o filmu.

 

Mnoge ličnosti iz javnog sveta okupile su se na premijeri filma "Nedelja", koji prati odrastanje narodnog pevača Džeja Ramadanovskog na ulicama Dorćola. Crvenim tepihom prošetao je i Ivan Jevtović, koji je priznao da je snimanje ovog ostvarenja bilo veoma uzbudljivo, pa otkrio ko je za njega najveće otkriće.

- Bilo je vrlo uzbudljivo na snimanju jer sam imao priliku da radim sa potpuno novom generacijom glumaca i do sada neotkrivenih umetnika. Za mene je najveće otkriće mali Alen Selimi, koji otvara film i igra malog Džeja - rekao nam je Jevtović.

Kako je ispričao, Ivan je zaslužan za to što je Alen zablistao pred kamerama jer ga je upravo on učio glumačkom zanatu.

Republika

Foto: Branimir Brana Jovanovic

Ivan Jevtović na premijeri filma "Nedelja"

- Imao sam priliku da radim kao profesor i kao učitelj sa njim i sa drugom decom, Husom i ostalim naturščicima, tako da je ovo fenomenalan spoj različitih generacija i mnogih talentovanih ljudi - ponosan je glumac.

Film dočarava nekadašnji Beograd i prikazuje ulice na kojima je Džej odrastao.

- Pošto sam ja malo stariji imao sam isto svoj doživlja tog vremena devedesetih. Nije to bila baš moja priča, ali je ono što smo izučavali spremajući ovaj film kroz jedan veoma delikatan i detaljan film, detaljnu obradutog vremena, Beograda i Dorćola nešto što liči na "Bilo jednom u Americi" - ispričao je glumac.

Film "Nedelja" nači će se na redovnom bioskopskom repertoaru od 18. januara.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading