TRAGEDIJA KOJA MU JE PROMENILA ŽIVOT: Petar Božović prvi put progovorio o ženi čija SMRT ga je zavila u crno!

Autor:

Zabava

24.11.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Petar Božović svojevremeno otvorio je dušu o velikoj tragediji koju je preživeo.

TRAGEDIJA KOJA MU JE PROMENILA ŽIVOT: Petar Božović prvi put progovorio o ženi čija SMRT ga je zavila u crno!

Foto: e-stock/D. MILENKOVIĆ

Čuveni naš glumac Petra Božovića smrt voljene osobe još tokom studentskih dana potpuno je slomila.

Petar je u gimnaziji voleo jednu devojku, ali nažalost ona ga je prerano napustila.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Petar Božović

 

- Moja prva ljubav iz gimnazije, koja se nastavila na fakultetu, poginula je. Mira Pešić. Bila je divna devojka. Išla je paralelno u gimnaziju i baletsku školu. Bilo je strašno preživeti njenu smrt. Čak mi je i sećanje teško. Kasnije sam je često sanjao, pa i dan-danas...Kad se probudim, kao da je živa...pa se čudim što je nema tu pored - ispričao je ranije Božović piše Nportal.

Foto: prntscreen/ Prva.rs

Petar Božović

 

Glumac je nakon ove tragedije nastavio život, oženio se glumicom Marinom Koljubajevom i dobio sina Draška. O braku glumca i glumice javnosti nije poznato mnogo toga, a nakon Marinine smrti, Božović je ponovo stao pred oltar 2012. godine, sa suprugom Snežanom.

BONUS VIDEO:

<a data-cke-saved-href="https://www.novosti.rs/drustvo/vesti/1305702/35p-vojska-srbije-pojacanje-helikopteri-kipra-aleksandar-vucic?utm_source=nportal&utm_medium=nportal-single&utm_campaign=nportal-dve-vesti" href="https://www.novosti.rs/drustvo/vesti/1305702/35p-vojska-srbije-pojacanje-helikopteri-kipra-aleksandar-vucic?utm_source=nportal&utm_medium=nportal-single&utm_campaign=nportal-dve-vesti" target="_blank" class="news-item title=" СНАЖНО="" ПОЈАЧАЊЕ="" ЗА="" ВОЈСКУ="" СРБИЈЕ:="" Стигли="" хеликоптери="" са="" Кипра;="" Вучић="" најавио="" -="" Шест="" Ми-35П="" биће="" модернизовано="" до="" јануара="" (ФОТО)"="" style="margin: 0px 0px 20px; box-sizing: border-box; color: rgb(233, 29, 30); text-decoration-line: none; display: flex; align-items: flex-start; padding: 0px; border-bottom: none; flex: 0 0 calc(50% - 7.5px); width: calc(50% - 7.5px);">

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading