"ODLETE NAM ŽARE..." Dirljiva priča o Lauševiću sve SLOMILA, Petar Božović potresnim rečima se oprostio od PRIJATELJA!

Autor:

Zabava

20.11.2023

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Petar Božović rasplakao čitavu salu potresnim govorom.

"ODLETE NAM ŽARE..." Dirljiva priča o Lauševiću sve SLOMILA, Petar Božović potresnim rečima se oprostio od PRIJATELJA!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Glumac Žarko Laušević preminuo je 15. novembra, nakon kratke, ali teške bolesti. Danas 20. novembra biće održana komemoracija, ispraćaj i kremacija. 

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, E-Stock

Komemoracija Žarka Lauševića

 

Glumac Petar Božović održao je potresan govor, uz more suza, koje je sve slomio na komade. On je govorio i o njihovom poslednjem susretu i rekao šta mu je glumac tad poručio. 

 

- Dva milenijuma, a čovek ne zna odakle da klrene, rekoh ajde da krenemo od početka. To je bilo negde, valjda 1978. ili 1979. godine, selo Godine, Crnica, jesen, divno vreme, Milo Đukanović, profesor režira dramu... Tema je bila povratak čoveka iz Amerike, da vidi svog sina, dolazi Milo i predstavlja mi jednog prelepog, mladog, baš sam se oduševio... Sedeli smo u kafani, pričali smo o ženama, on mi iznenada kaže da ga je i dan danas sramota zbog ovoga, pitao sam ga zbog čega, ja kada sam došao iz Beogradu, ja sam mu zatražio vode, ja se toga ni ne sećam, ćutimo, on kaže ovako, hoćeš li sad da ti donesem čašu vode, koju rekoh vodu, evo ti najbolji viski, da mi kupi. Posle smo godinama na tu temu donosili jedan drugom čašu vode... I kao što reče, naš dragi prijatelj, Mićko Gak, odlete nam Žare - održao je govor Petar Božović, a potom skinuo šešir i popio čašu vode.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading