"ŽARKO I DRAGI METO, RUKU POD RUKU": Radoš Bajić skrhan bolom - dva ogromna GUBITKA u dva dana!

Autor:

Zabava

16.11.2023

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni reditelj i glumac ne može da dođe sebi nakon tragičnih vesti!

"ŽARKO I DRAGI METO, RUKU POD RUKU": Radoš Bajić skrhan bolom - dva ogromna GUBITKA u dva dana!

Foto: ST/Nemanja Pančić/Dragan Kadic, Tanjug/Nebojša Raus

Reditelj i glumac Radoš Bajić je za dva dana izgubio dvojicu kolega - slavne glumce Žarka Lauševića i Meta Jovanovskog. Bajić se oglasio tužnim povodom i otkrio koliko ga je ovo pogodilo.

Republika

Foto: E-Stock, Printscreen/https://www.youtube.com/@hercegtelevizija

Žarko Laušević i Meto Jovanovski

- Konsterniran sam, zbunjen i veoma tužan. Šta nam se ovo dešava? U dva dana, dva odlaska, dva ogromna gubitka, dve smrti - dragih, velikih i jedinstvenih ljudi. Juče, naprečac odlazak grandioznog Lauša, danas odlazak veličanstvenog Meta Jovanovskog. Da nisam sa njima do koske snažno, uz potpunu veru, u zanosu zajedničkog stvaranja radio, sa Metom u "Selu gori" i sa Žarkom u "Halijardu", verujem da bi mi danas bilo lakše. Ovako, prepoznajem dubinu gubitka, osvedočeno znam koliko su bili veliki glumci i ljudi pa mi je teško da razumem, da shvatim i da se pomirim da ih više nema - rekao je Bajić za "Blic".

- Ruku pod ruku, Žarko i dragi Meto, putujte i nađite mesto u carstvu nebeskom koje ste svojim delima, humanošću i dobrotom zaslužili - poručio je Radoš Bajić.

Republika

Foto: E Stock

Radoš Bajić

Poznati makedonski i jugoslovenski glumac, Meto Jovanovski, kako su preneli makedonski mediji, danas je preminuo. Najznačajnije uloge igrao je u filmovima "Pre kiše", "Kad svane dan" i u filmu "Tetoviranje". Prvu filmsku ulogu ostvario je 1971. godine, kada je dobio ulogu u filmu "Makedonski deo pakla", gde je glumio partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading