GLUMILI ZAJEDNO, PA UMRLI DAN ZA DANOM: Žarko Laušević i Meto Jovanovski povezani i u SMRTI - nisu dočekali premijeru svog FILMA!

Autor:

Zabava

16.11.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juče nas je napustio slavni glumac Žarko Laušević, a samo dan kasnije na onaj svet otišao je i njegov kolega Meto Jovanovski!

GLUMILI ZAJEDNO, PA UMRLI DAN ZA DANOM: Žarko Laušević i Meto Jovanovski povezani i u SMRTI - nisu dočekali premijeru svog FILMA!

Foto: E-Stock, Printscreen/https://www.youtube.com/@hercegtelevizija

Meto Jovanovski, bard jugoslovenskog i makedonskog pozorišta i filma, preminuo je u 77. godi. Ova vest dolazi nakon tužne vesti o smrti Žarka Lauševića, koji je juče preminuo u 64. godini nakon borbe sa teškom bolešću. Slavne glumce povezuje zajednički projekat - sprski film "Ruski konzul", koji nisu dočekali da se pojavi na velikom platnu.

Republika

Foto: Wikipedia

Meto Jovanovski

Snimanje istorijske drame "Ruski konzul", u režiji srpskog reditelja Miroslava Lekića, trajalo je od 15. maja do 13. jula, a premijera filma je zakazana za početak 2024. godine. U ovom filmu, rađenom po istoimenom romanu Vuka Draškovića, Žarko Laušević tumači glavnu ulogu, dok je Meto Jovanovski deo glumačke ekipe u kojoj se nalaze i Nebojša Dugalić, Paulina Manov, Konstantin Fidanov, Svetozar Cvetković, Visar Viška, Danica Radulović, Petar Zekavica, Nada Macanković, Slaviša Čurović i Enver Petrović.

Republika

Foto: E-Stock

Žarko Laušević

Prethodno, Žarko Laušević i Meto Jovanovski su zajedno igrali i u seriji "Tajna nečiste krvi", seriji koja je snimljena devedesetih godina, a koja je prikazana tek 2012. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading