"ODMORI SE, NAŠ TRAGIČNI PRINČE": Komšinica Žarka Lauševića se oprostila od njega POTRESNIM REČIMA!

Autor:

Zabava

16.11.2023

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest o smrti Žarka Lauševića potresla je region i sve koji su ga poznavali!

"ODMORI SE, NAŠ TRAGIČNI PRINČE": Komšinica Žarka Lauševića se oprostila od njega POTRESNIM REČIMA!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Youtube

Slavni glumac Žarko Laušević preminuo je juče, 15. novembra 2023. godine, u 64. godini života. Glumu je diplomirao na Fakultetu dramskih umetnosti u Begradu, bio je član Jugoslovenskog dramskog pozorišta, a na filmu je debitovao 1982. godine ulogom u filmu "Progon", gde mu je partnerka bila Dragana Varagić.

Ona se sada oglasila i oprostila od, kako kaže, "komšije, druga i kolege".

–  Moj komšija, drug, kolega. Rođendane smo slavili u istom društvu, i dečje sa istim prijateljima. Sprat je odzvanjao od dečjeg smeha i zvuka tricikla, žurki koje smo naizmenično pravili za mnogo više ljudi nego što bi moglo da stane u jedan stan pa su se redovno otvarala vrata i onih drugog – priseća se Varagićeva.

Republika

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Dragana Varagić

Posebno se pamte njegove pozorišne uloge.

Pamti se njegov Tibald i čuveni pad u našoj predstavi “Romeo i Julija” u Narodnom pozorištu. Trebalo je da igramo Hamleta i Ofeliju kod Jerockog … a onda je izbio rat. Jerocki se vratio u Poljsku. Nije bilo predstave… I onda se život okrenuo na drugu stranu. Naš tragični princ. Odmori se, Lauše. Mirno spavaj. Čuvaćemo slike radosti i sreće – zaključila je Dragana Varagić za domaće medije.

Te 1982. godine, Laušević je ostvario značajne uloge i u filmovima "Savamala" i "Direktan prenos", a brzo je dobio jednu od glavnih uloga u TV seriji "Sivi dom".

Republika

Foto: E-Stock

Žarko Laušević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ko

16.11.2023 21:59

Nije mi zao tamo je gde su i oni momci ubijeni