"CELU NOĆ NISAM SPAVALA...": Pogled Žarka Lauševića ostao UREZAN u sećanju Nataše Ninković, oprostila se od OMILJENOG glumca!

Autor:

Zabava

16.11.2023

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica se potresnim pismom oprostila od omiljenog kolege!

"CELU NOĆ NISAM SPAVALA...": Pogled Žarka Lauševića ostao UREZAN u sećanju Nataše Ninković, oprostila se od OMILJENOG glumca!

Foto: Tanjug/RADE PRELIĆ, ATAImages

Domaća javnost oprašta se od slavnog glumca Žarka Lauševića, koji je juče preminuo u 64. godini. Njegova koleginica Nataša Ninković objavila je emotivnu poruku na društvenoj mreži Instagram posvećenu Žarku, sa kojim je pre dve godine prvi put sarađivala.

Republika

Foto: ATAImages

Nataša Ninković

- Otišao je još jedan od stubova i čuvara naše profesije... "Jedan" pred čijim smo darom i umećem klanjali ili uzarili naše dlanove tapšući mu... Pred čijom smo rečju utihnuli i postajali pažljivi slušaoci nadajući se da ćemo i mi jednog dana umeti tako duboko zaroniti. Jedan, pred čijim smo pogledom želeli da budemo bolji nego što jesmo... Veliki Žarko, sa kojim sam pre dve godine prvi put stala u kadar i celu noć nisam spavala od treme i uzbuđenja što snimam sa mojim omiljenim glumcem, plašeći se da neću umeti, da ću nešto zabrljati... I kad je krenuo kadar, dovoljan je bio pogled u njegove oči da se prepustim, da zaboravim na svaki strah, da se potpuno oslobodim, čak i da improvizujem i otputujem tamo gde je trebalo... Putuj sa anđelima, dragi Žarko - napisala je Nataša.

Republika

Foto: E-Stock

Žarko Laušević

Podsetimo, Žarko je juče preminuo nakon kraće i teške bolesti, a tužnu vest u ime porodice saopštila je njegova supruga Anita Laušević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading