USPOMENE IZ DETINJSTVA ŽARKA LAUŠEVIĆA: Vesna Radusinović se prisetila njihovog zajedničkog odrastanja!

Autor:

Zabava

16.11.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna Radusinović je bila komšinica pokojnog Žarka Lauševića, pa se prisetila zajedničkog odrastanja.

USPOMENE IZ DETINJSTVA ŽARKA LAUŠEVIĆA: Vesna Radusinović se prisetila njihovog zajedničkog odrastanja!

Foto: ATA Images

Književnica Vesna Radusinović oprostila se od svog bivšeg komšije Žarka Lauševića, sa kojim je provela nezaboravno detinjstvo na Cetinju. U emotivnoj objavi na Instagramu, objavila je njegovu fotografiju i napisala nekoliko tužnih rečenica.

Vesna je otkrila da su kao deca bili veoma maštoviti i nestašni, a da ih je život odveo na različite strane. Ipak, sećanja na zajedničko odrastanje sa Lauševićem su joj ostala u srcu za sva vremena.

Republika

Foto: E-Stock

 

 

- To je bio jako davno. Žarko je bio moj prvi komšija na Cetinju. Odrasli smo u jednom dvorištu. On i njegov brat su uvek bili zaštitinički raspoloženi prema nama koji smo bili nekoliko godina mlađi. Ja sam nekoliko godina mlađa od Žarka. Uvek sam bila inicijatorka vešte i lake zarade, pa onda je on u neko doba pristao da bude Oliver Mlakar, a da ja budem Helga Vlahović, a baba je pristala da njen kišobran bude bubanj za pitanja. I mi smo radili jelte kviz - seća se Vesna i nastavlja:

- Sve se to odigravalo kod babe u dvorištu dok je jednom prilikom nismo pobrali cveće i breskve jer nam je dosadilo da se igramo kviza. I onda smo prodali to sve na pijaci i breskve i cveće, i za novac kupili loptu. Inače, ulazak na kviz je bio dozvoljen celom komšiluku u Ivan Begovoj ulici na Cetinju u kojoj smo odrastali Žarko i ja. Žarko je znao da uzme bakinu varjaču i najavljivao bi Sofiju Loren. Nije to trajalo dugo, samo nekoliko razreda osnovne škole. To su bile ujedno i prve pare koje smo zaradili. Ulaz na taj kviz Olivera i Helge bio je 20 i 50 para. Klinci u ulici su zdušno to plaćali, ali mi smo bili velikodušni pa smo svima kupovali loptu ili Mikijev zabavnik, šta je tada bilo u modi. Znate, to su bile sedamdesete. U godinama koje su sledile bili smo jako ponosni na njega. Zdravo i lepo detinjstvo smo imali. On je fantastično slikao, savršeno kuvao, razvio je sve svoje talente - ispričala je Vesna za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading