DETALJI JEZIVE SAOBRAĆAJKE NA ZRENJANINCU: Auto uleteo u kafanu PUNU GOSTIJU! Jedna osoba poginula u udesu sa ocem poznatog košarkaša

Autor:

Hronika

16.11.2023

19:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Borči večeras, jedna osoba je izgubila život.

DETALJI JEZIVE SAOBRAĆAJKE NA ZRENJANINCU: Auto uleteo u kafanu PUNU GOSTIJU! Jedna osoba poginula u udesu sa ocem poznatog košarkaša

Foto: Instagram/192.rs

Među učesnicima nesreće nalazio se i otac poznatog košarkaša Predraga Peđe Stojakovića. Nesreća se desila oko 17.25 časova na Zrenjaninskom putu u blizini skretanja za Sebeš, kada su se sudarila dva automobila, "pežo" i BMW.

Prema izveštaju reportera "Blica" koji se nalazi na licu mesta, scena je stravična. Srča je rasuta po putu, a hauba jednog od automobila odletela je nakon silovitog sudara.

Očevidci kažu da su u šoku i da su čuli da je suvozač iz jednog automobila preminuo, dok je drugom čoveku naprslo rame. U trenutku nesreće, u kafani u koju je automobil udario, bilo je i gostiju.


Hitna pomoć je brzo reagovala i odvezla jednog povređenog putnika, dok su uništeni automobili odneti sa lica mesta. Uviđaj je u toku, a saobraćaj na ovoj deonici je otežan. Autobusi koji idu ka Borči se okreću u Kotežu zbog sudara.

Ova nesreća još jednom je pokazala koliko je važno pridržavati se saobraćajnih propisa i biti oprezan na putu. Izgubljeni život je nešto što se ne može nadoknaditi, a povrede koje su pretrpeli učesnici nesreće mogu imati trajne posledice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading