"BILI SU GRUBIJANI MEKOG SRCA, TIPOVI SA KODEKSOM!" Marko Janketić otkrio koliko je njegov život drugačiji od Džejevog: Bio je to neki drugi Beograd...

Autor:

Zabava

25.10.2023

19:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Marko Janketić otkrio je šta mu je bio najveći izazov tokom snimanja filma o životu Džeja Ramadanovskog.

Ekipa Republika našla se večeras na promociji filma "Nedelja", koji govori o životu Džeja Ramadanovskog, čiji lik tumači Husein Alijević, poznatiji kao Husa Bit Strit. 

Popularni glumac, Marko Janketić, imao je čast da glumi njegovog brata, a za nas je otkrio šta mu je bio najveći izazov tokom snimanja ovog filma, ali i koliko se njegov život razlikuje od Džejevog:

- Nisam pogledao film, nije do sada bilo prilike. Nisam upoznao Džeja, ali smo imali prilike da pričamo sa ljudima koji su ih poznavali, pa smo saznali nešto o njima. Karakterna uloga, mi glumci volimo takve - počeo je Janketić, pa se osvrnuo na ono što mu je bio najveći izazov tokom snimanja:

- To je priča i o drugarstvu, vremenu, stvaranje te atmosfere i likova je samo po sebi nesvakidašnje, bili su grubijani mekog srca, tipovi sa nekim kodeksom, neki Beograd, neka muzika, Beograd je drugačije disao. Odrastao sam uz kafanske pesme i volim kafanu, Džej je uvek bio na repertoaru, moj život je daleko drugačiji. Huso se super snašao, čak i liči na Džeja iz mlađih dana, bilo mi je lako da snimam sa njim, brzo je ušao u štos - rekao je Marko Janketić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading