"SAD SAM GA SRELA, IŠAO JE KOLIMA I..." Aleksandra Mladenović otkrila detalje susreta sa bivšim dečkom, zbog ovoga ne sme da ostane sama!

Autor:

Zabava

25.10.2023

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Mladenović je otkrila da je srela bivšeg dečka u policijskoj stanici, zbog ovoga ne sme da ostane sama.

"SAD SAM GA SRELA, IŠAO JE KOLIMA I..." Aleksandra Mladenović otkrila detalje susreta sa bivšim dečkom, zbog ovoga ne sme da ostane sama!

Foto: shutterstock, Paparazzo lov

Folk pevačica Aleksandra Mladenović doživela je pravu agoniju kada je u ponedeljak prijavila bivšeg dečka Stefana Čečara za pretnje i uznemiravanje nakon što je stavila na tačku na njihov odnos, a kako se saznaje, ona je to uradila zbog saznanja da se bavi najstarijim zanatom.

Pevačica je sada otkrila da je sreća bivšeg dečka u policijskoj stanici, pa priznala da ga se plaši i da noćima ne može da spava:

Republika

Foto: Instagram.com/stefan_cecarr, TV Pink/printscreen

Aleksandra Mladenović i Stefan Čečar

 

- Sad sam ga srela u policijskoj stanici. Nismo imali kontakt, on je kolima išao i svirao mi. Užasno se osećam, idem da odmaram. O zabrani prilaska nisam raspoložena da razgovaram, posebno što znam da je još uvek tu. Ne osećam se bezbednije sa tim papirom, ali se nadam da će uskoro da napusti Srbiju. Želim da se završi ova tema i da se posvetim karijeri. Svaki minut mi stižu poruke gde je i sa kim je sve bio i to paralelno sa mnom. Oko 50 devojaka mi se javilo. Mislim da je on stvarno za lečenje - rekla je Aleksandra, pa dodala:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Aleksandra Mladenović

 

- Nisam se smirila. Plašim se i da spavam. Vanja je stalno tu, uvek je neko sa mnom dok ne budem sigurna da je napustio Srbiju. Sve mu najbolje želim, samo da ide dalje od mene. Imam puno nastupa i mislim da će mi to biti utočište - priznala je pevačica za Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading