MLADENOVIĆKIN BIVŠI IZNUĐIVAO NOVAC OD BIVŠE ZADRUGARKE: Procurile ŠOK prepiske, Stefan sve radio pevačici iza leđa! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.10.2023

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Čečar proganjao je i bivšu zadrugarku, pa joj tražio novac.

MLADENOVIĆKIN BIVŠI IZNUĐIVAO NOVAC OD BIVŠE ZADRUGARKE: Procurile ŠOK prepiske, Stefan sve radio pevačici iza leđa! (FOTO)

Foto: Instagram.com/stefan_cecarr

Stefan Čečar

Folk pevačica Aleksandra Mladenović doživela je pravu agoniju kada je u ponedeljak prijavila bivšeg dečka Stefana Čečara za pretnje i uznemiravanje nakon što je stavila na tačku na njihov odnos, a kako se saznaje, ona je to uradila zbog saznanja da se bavi najstarijim zanatom.

Naime, kako se ispostavilo, bivši izabranik Mladenovićeve neretko vreme boravi u Dubaiju, gde upražnjava intimne odnose kako sa ženama, tako i sa muškarcima, a svoje usluge navodno redovno naplaćuje, kao i da je zbog toga nastao haos u njenom stanu.

Republika

Foto: Instagram.com/stefan_cecarr, TV Pink/printscreen

 

 

Naime, Republika je došla do saznanja da je Stefan i bivšoj zadrugarki Jeleni Mitić slao poruke, kao i da je želeo da odlazi kod nje u Beč, što je sve šokiralo. 

Mi smo sada došli u posed njihovih prepiski, koje dokazuju sve gore navedeno, a bivša zadrugarka otkrila je kako joj je Stefan tražio novac:

- Meni je tražio novac da dođem u Beč, da ga izdržavam. A isto tako dok je bio sa Aleksandrom, zvao me je na video-poziv, dok ona nije bila tu - govorila je Jelena.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading