PAKAO ZA ŽOCA, VAŽAN KOŠARKAŠ POVREĐEN: Uzdanica Partizana neizvesna za večiti derbi

Autor:

Sport

25.10.2023

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Centar nije trenirao pred duel sa Crvenom zvezdom Meridianbet.

PAKAO ZA ŽOCA, VAŽAN KOŠARKAŠ POVREĐEN: Uzdanica Partizana neizvesna za večiti derbi

Foto: Starsport

Željko Obradović

Košarkaši Partizana dočekaće sutra (18.30) Crvenu zvezdu Meridianbet u večitom derbiju u okviru petog kola Evrolige. Izabranici Željka Obradovića uvereni su da mogu do pobede pred svojim navijačima, ali trener crno-belih ima veliku glavobolju zbog startera iz prethodnih mečeva.

Republika

Foto: Starsport

 

Naime, Alen Smailagić se evidentno povredio i nije trenirao pred duel sa večitim rivalom. Za sada nije poznat razlog zbog kog je propustio trening, ali bi ovo mogao da bude veliki udarac za crno-bele. Pogotovo kada se uzme u obzir kako je podigao ekipu protiv Olimpijakosa i pokrenuo seriju "parnog valjka".

Smailagić je često tokom ove godine pravio razliku, a sada je osetio bol u nozi. Nije još uvek siguran da će igrati protiv Crvene zvezde Meridianbet, a nema sumnje da Partizan sa njim i bez njega nije isti tim imajući u vidu konkurenciju pod samim košem.

Pritom crno-beli od ranije imaju problem jer je Poljak Mateuš Ponitka od ranije ispao iz stroja i nije igrao u prethodnim mečevima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading