"DŽEJ JE BIO BISER NA ĐUBRIŠTU" Prijatelj pokojnog Ramadanovskog organizuje POSEBNU premijeru za ćerke legendarnog pevača!

Autor: M. G. / B. P. M.

Zabava

25.10.2023

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mića Sovtić, prijatelj legendarnog Džeja, progovorio o filmu "Nedelja"!

"DŽEJ JE BIO BISER NA ĐUBRIŠTU" Prijatelj pokojnog Ramadanovskog organizuje POSEBNU premijeru za ćerke legendarnog pevača!

Foto: ATA Images, Republika

Biznismen Miodrag Mića Sovtić, suprug glumice Anice Dobre i vlasnik lokala na Dorćolu koji je često posećivao pokojni Džej Ramadanovski, ugostio je ekipu filma "Nedelja". U njegovom lokalu prikazan je prvi trejler za film, a on je govorio o svom prijateljstvu sa legendarnim pevačem. 

Republika

Foto: Branimir Brana Jovanovic

Mića Svotić u svom lokalu

- Nisam ceo film još pogledao, taj film budi u meni nešto posebno. Učestvovao sam u toj priči i pokušao na svoj način da doprinesem filmu. Pokušali smo da ispričamo priču o njemu, o njegovom životu na Dorćolu. Moj lik glumi Aleksej Bjelogrlić. Meni je bilo bitno da sve bude autentično, meni nije bilo teško da sve to ispričam i da napravimo priču. Teško je bilo, svi su plakali na kraju filma, osetio sam neku jezu, film je ušao u nas. Džejov kutak je bio za šankom, i to separe levo. On je do pred smrt, faktički zadnji dan bio tamo - istakao je on, pa dodao:

- Džej je bio kao biser na đubrištu. Kad vidite nekog da sija, da je pun neke pozitivne energije, spreman da pomaže ljudima i puno nam fali svima. Poslednja konverzacija je bila takva da je on teško pričao, teško se kretao, loše je izgledao. Kod njega se zadnjih godina nije znalo, ali on nije hteo da ide kod doktora, hteo je da živi punim plućima. Kako je hteo, tako je i otišao - kaže Sovtić i dodaje:

Republika

Foto: Branimir Brana Jovanovic

Mića Sovtić

- Ne smem da pričam kakve smo priče pričali u ovoj kafani. To nije za priču. Nije bilo situacija da sam ga ja pratio kući, sam je on išao... Poveravali smo se jedno drugom, znali smo sve tajne jedno drugog. On je čuvao tajnu i nikad nije prenosio ništa. Čujem se i s Anom i s Marijom. One nisu gledale film, za njih ćemo napraviti posebnu premijeru. Imam tremu kako će one da prihvate film, ima svega... Biće i serija od 12 epizoda. Snimljeno je dosta materijala... 

- Džej u tom periodu nije imao nijedan porok, on je počeo da kocka 2010. On je od svega bežao. U tom periodu je bio skroz čist. Ja Husu ne poznajem dobro, ali odlično je uradio, nisam ni očekivao da će tako dobar biti u ulozi Džeja - istakao je Sovtić za Republiku.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Džej Ramadanovski

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading