"IGOROVA DUŠA JE BILA DANAS SA NAMA" Zorana Pavić otkrila dirljiv trenutak sa pomena njenog prijatelja!

Autor:

Zabava

13.05.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorana Pavić za Republiku otkrila detalj sa pomena Igora Starovića koji joj je ostao urezan u sećanju.

"IGOROVA DUŠA JE BILA DANAS SA NAMA" Zorana Pavić otkrila dirljiv trenutak sa pomena njenog prijatelja!

Foto: ST/Nikola Mutić

Zorana Pavić

Vest o smrti frontmena "Divljeg kestena" prošle godine je šokirala javnost, a porodica, prijatelji i kolege su danas posetili Lešće, gde je sahranjen legendarni pevač!

Igor Starović, pevač grupe "Divlji kesten", sahranjen je pre godinu dana na groblju Lešće. On je preminuo u 56. godinu nakon kraće bolesti, a sahrani su prisustvovali njegovi najbliži, porodica, prijatelji i kolege. 

Foto: ST/Nikola Mutić

Pomen Igoru Staroviću

 

Njegovi najbliži okupili su se danas na Lešću. Osim najbližih članova porodice, na godišnji pomen je došla i pevačica Zorana Pavić, frontmen "Nevernih beba" Milan Đurđević, kao i basista Vladan Đurđević. 

Tim povodom kontaktirali smo Zoranu, a ona je sa nama podelila sećanja na Igora:

Republika

Foto: Privatna arhiva

Zorana Pavić, Neverna bebe

 

- Ja mislim da je i porodica želela da bude intimnije, tu su bile Neverne Bebe, Igor ima tri brata, sinovi, ćerke, snajke. Toliko je zdrava porodica, familija, njegova slika, prava koncertna, samo što ne zapeva, tako je sve izgledalo. Na pomenu je održan i jedan dirljiv govor, ono što je mene lično potreslo jeste rečenica ,,Život, iako je prošao, nije se završio", to i jeste suština sada svega. Neka me nazovu i emotivnom ludom, baš me briga, ali tu je bio jedan golub sa strane sve vreme. Mene su učili ida kada se pojavi leptir ili ptica, to je kao da je duša njegova tu. Tako da mi je i to ostalo urezano, golub pored večne kuće. Posle smo se prisećali raznih anegdota i dogodivština koje su sedešavale, a stvarno ih je bilo - ispričala je Zorana za Republiku. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading