"SAM BOG ZNA KOLIKO ĆE MUŠKARACA JOŠ BITI!" Jovana Jeremić oduvek znala da je jedan brak neće zadovoljiti, evo šta je odlučila nakon razvoda!

Autor:

Zabava

13.05.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Jovana Jeremić sebe smatra svetskom ženom, te mora imati minimum dva braka!

"SAM BOG ZNA KOLIKO ĆE MUŠKARACA JOŠ BITI!" Jovana Jeremić oduvek znala da je jedan brak neće zadovoljiti, evo šta je odlučila nakon razvoda!

Foto: Instagram.com

Jovana Jeremić

Jovana Jeremić gostovala je u emisiji "Magazin In", gde je nikad iskrenije govorila o razvodu, ali i trenutnom ljubavnom statusu.

Voditeljka ne krije da je miljenica muškaraca i da planira minimum dva braka imati, kao i svaka svetska žena, kakvom definitivno sebe smatra:

Republika

Foto: Instagram.com

 

- Ja reprezentujem upravo takav stil života. Onog trenutka kada sam se razvela, ja sam uzela život u svoje ruke. Ne razmišljam više šta će ko da komentariše. Ja znam šta hoću, i ja sam uvek znala šta hoću, a šta neću. Moj život je moje remek-delo. Moja majka je mislila da ću je biti pravnica, i da ću ja imati jednog muža i troje dece. Ja sma oduvek znala da je to nemoguće. Od svega toga ja bih poželela samo to da imam troje dece - rekla je Jovana u emisiji "Magazin In" - rekla je Jovana.

Republika

Foto: RTV Pink

 

Šta ću ja kad me vole muškarci! Samo bog zna koliko će ih biti još! Ja sam svetska žena, a smatram da svetska žena ima minimum dva braka. Ja ne pričam u emisijama ono što želim da mi se desi, ja uvek govorim onako kako jeste - zaključila je Jovana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading