DANAS SAM UMRLA DRUGI PUT: Pucnjava na Vračaru vratila Jovanu Jeremić u detinjstvo i podsetilo je na TRAUME iz škole!

Autor:

Zabava

03.05.2023

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka van sebe zbog nezapamćene tragedije, odmah se oglasila na Instagramu!

DANAS SAM UMRLA DRUGI PUT: Pucnjava na Vračaru vratila Jovanu Jeremić u detinjstvo i podsetilo je na TRAUME iz škole!

Foto: Red tv printscreen

Učenik sedmog razreda otvorio je vatru na učenike i osoblje osnovne škole "Vladislav Ribnikar" u centru Vračara pri čemu je najmanje jedna osoba smrtno stradala, a više ih je pšovređeno, od kojih je nekoliko dece.

Ova nezapamćena tragedija potresla je kompletnu Srbiju, a mnoge estradne ličnosti odmah su se oglasile povodom ovog slučaja, pa izjavila saučešće porodicama tragično preminulih.

Republika

Foto: Tanjug, Republika.rs, Tv Pink

 

Između ostalog, na svom Instagram profilu oglasila se i Jovana Jeremić, a voditeljka nije mogla doći sebi zbog zločina na Vračaru:

- Saučešće svim porodicama. Ovo me je jako potreslo zbog svih stvari iz moje prošlosti i traume koju i dan- danas nosim u duši, a vezana je za školu. Umrla sam po drugi put danas. U svojim emsijama pričam o odnosu vršnjaka, psihičkom i fizičkom nasilju osnovaca i srednjoškolaca. Trebalo je da više pričam i insistiram - napisala je Jovana Jeremić.

Republika

Foto: instagram.com/jovanajeremic

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading