"ZAKASNILI SMO U ODGAJANJU DECE" Aleksandra Radović progovorila o TRAGEDIJI u Srbiji! (VIDEO)

Autor:

Zabava

13.05.2023

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Radović progovorila o masakru u Srbiji!

"ZAKASNILI SMO U ODGAJANJU DECE" Aleksandra Radović progovorila o TRAGEDIJI u Srbiji! (VIDEO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Pevačica Aleksandra Radović pojavila se na jednom prestoničkom događaju, a tom prilikom popričali smo sa njom o dešavanjima u Srbiji. 

Kako su Srbiju zadesile dve masovne tragedije, upitali smo Aleksandru za komentar. Budući da je i sama majka prelepe devojčice, Aleksandra ističe da su roditelji ispustili vreme koje su trebali da provedu sa svojom decom, ali da nije kasno da se vrate vaspitanju. 

Foto: ST/Vladimir Lukić

Aleksandra Radović

 

- Pravo da vam kažem, veoma se teško čovek suočava sa takvim stvarima, deci pogotovu, da ne spominjem roditelje i unesrećene živote sa obe strane. Živimo u tom nekom vremenu gde se deci manje vremena posvećuje. Kažu da treba da pričamo sa decom, mislim, nikad nije kasno, ali dosta smo zakasnili u odgajanju dece. Tu mora da učestvuje cela ekipa ljudi koja se bavi ovom zemljom, kultura, sve što se emituje na javnom servisu. Dakle, postoje stvari koje su dopustive i one koje nisu. Moramo da brinemo šta mi ostavljamo deci - izjavila je Aleksandra za Republiku i dodala:

- Deca izlaze, igraju fudbal, druže se ispred zgrade, sve je do toga koliko im pažnje posvećujemo.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading