JELENA JOJ JE KAO ĆERKA KOJU NIKADA NIJE IMALA: Slobina majka otkrila kako je snaja, sa stomakom do zuba, brinula o njoj!

Autor:

Zabava

13.05.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Slobe Radanovića presrećna zbog njegove izabranice, Jelena, smatra da bolju snaju nije mogla imati!

JELENA JOJ JE KAO ĆERKA KOJU NIKADA NIJE IMALA: Slobina majka otkrila kako je snaja, sa stomakom do zuba, brinula o njoj!

Foto: printscreen/instagram

Sloba Radanović, Draginja Radanović

Pevač Sloba Radanović bio je učesnik rijalitija "Zadruga" kada je prošao kroz vrlo turbulentan period. Posle toga je došlo do zatišja, sve se sleglo i danas uživa u ljubavi sa suprugom Jelenom.

Jelena i Sloba su se ostvarili i u ulozi roditelja, a sin Damjan upotpunio im je i ulepšao život. Slobina majka, Draginja, oduševljena je Jelenom i ne krije koliko je srećna što je baš ona Slobina izabranica, o čemu je nedavno govorila za domaće medije:

Republika

Foto: printscreen/instagram

 

- Ja sam onako, ne znam ni ja, pustila sam suzu, ukočila sam se od radosti. Čekali smo, jedva smo dočekali. Mene je Bog pogledao, kažem, rizikovala sam život da ga rodim i, hvala bogu, sve je krenulo kada smo dobri ljudi - kaže Slobina majka Draginja za Blic televiziju.

Republika

Foto: Instagram.com

 

- Jelena mi je jako super, jako, kao da mi je ćerka. Ja ćerku rođenu nemam, ali nju smtaram kao ćerku. Stavrno je jako dobra i za mene. Volim što se vole i što su jedno za drugo. Ona je dolazila maltene pred porođaj meni injekcije da daje. Ako voliš svog muža, valjda ne treba da voli svekrvu, ali jedno poštovanje mora da postoji - iskrena je Draginja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading