NIJE MOGAO DA PREĆUTI! Duljaj komentarisao SUKOBE između FK i JSD Partizan!

Autor:

Sport

13.05.2023

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana dočekuju Radnički 1923 (nedelja, 19.30) u 35. kolu Mozzart Superlige Srbije.

NIJE MOGAO DA PREĆUTI! Duljaj komentarisao SUKOBE između FK i JSD Partizan!

Foto: Starsport

Igor Duljaj

Pred duel sa Kragujevčanima, šef stručnog štaba crno-belih Igor Duljaj osvrnuo se na sukobe koji vladaju između fudbalskog kluba i JSD Partizan, komentarišući nastalu situaciju između dve strane:

Trener crno-belih je priznao da ga pogađa sve što se dešava, kao i da ništa dobro ne dolazi iz ovakvih odnosa.

- Na mene utiču neke druge stvari, a to je da volim kad u našoj kući da tu budemo zajedno, da tu budemo pozitivni. To utiče na mene, neke stvari utiču na igrače, ali, opet... Život donosi mnoge stvari, neke nepredviđene, pritisak... Rekao sam jednom da je pritisak kada dođe neko kući i ima li šta da se jede, a onda je neko rekao, jedan kolega, za Duljaja je pritisak "borba za egzistenciju", složio bih se, ali morao je da čuje šta sam ja rekao. Tako da... Te neke stvari na mene ne mogu da utiču, ali može malo da me zaboli kada "mnogi" vole Partizan, a ne žele dobru Partizanu. To me boli i zbog toga mi je krivo - rekao je Igor Duljaj.

Foto: Starsport

 

Partizan je trenutno na četvrtom mestu sa 64 boda. "Parni valjak" ima četiri poena manje od TSC-a iz Bačke Topole i Čukaričkog, a trenutno su Vojvođani na poziciji "broj dva" koja vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

"Brđani" u ovom kolu dočekuju Novi Pazar, dok izabranici Žarka Lazetića igraju od 20.30 časova kod kuće protiv Voždovca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading