NOVE NEVOLJE ZA PARTIZAN: Naredni protivnik je SILNO motivisan!

Autor:

Sport

12.05.2023

18:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šumadinci veruju u pozitivan rezultat na stadionu u Humskoj.

NOVE NEVOLJE ZA PARTIZAN: Naredni protivnik je SILNO motivisan!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana

Trener kragujevačkog Radničkog, Dejan Joksimović, izneo je svoja očekivanja pred meč u Humskoj protiv Partizana (nedelja 19.30). Ubedljiv poraz od TSC-a na "Čika Dači" prošlog vikenda (1:4) prekinuo je rezultatski uzlet Šumadinaca, ali nije poremetio odličnu atmosferu.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Dejan Joksimović i Slavko Perović

- Bez obzira na ubedljiv poraz u utakmici protiv TSC-a, ja nemam mnogo toga da zamerim mojim igračima kada je reč o samom kvalitetu igre, osim tih jeftino primljenih golova usled individualnih grešaka koje su jednostavno nedopustive za ovaj rang takmičenja. U svakom slučaju, ovaj poraz nije poremetio dobru atmosferu među igračima i njihovu rešenost da se u preostale tri utakmice prikažu u najboljem svetlu - ističe šef struke Radničkog 1923 Dejan Joksimović.

Gostovanje probuđenom Partizanu u 5. kolu plej-ofa Superlige, koji je nakon remija u 170. večitom derbiju spojio dva trijumfa u duelima sa TSC-om i Novim Pazarom, pokazavši da se ne odriče borbe za drugo mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona, predstavljaće još jedan ozbiljan test za Joksimovićeve učenike.

- Izlišno je pričati o kvalitetima ekipe Partizana. Dolaskom Igora Duljaja na mesto šefa stručnog štaba oni su podigli nivo energije i agresivnosti, a dobri rezultati u poslednjih nekoliko kola svakako su uticali i na rast samopouzdanja u njihovim redovima. Pritom su i dalje u igri za to drugo mesto na tabeli koje donosi plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona, tako da nas bez svake sumnje očekuje jedna jako izazovna utakmica protiv veoma motivisanog protivnika. Na nama je da na pravi način odgovorimo na tu njihovu agresivnost i energiju u igri i da se potrudimo da što je moguće više kontrolišemo dešavanja na terenu, ali i da budemo za nijansu konkretniji i direktniji u završnoj trećini terena kako bismo došli do situacija iz kojih bismo mogli ozbiljnije da ugrozimo njihov gol. Iskreno se nadam da ćemo ponoviti izdanje sa prethodne utakmice u Humskoj i da ćemo se i ovoga puta kući vratiti neporaženi - priželjkuje strateg Šumadinaca

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading