NAPUŠTAJU SVOJ STADION: Crno-beli se na godinu dana sele u Loznicu!

Autor:

Sport

12.05.2023

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najavljuje se veliko renoviranje zdanja na Banovom brdu.

NAPUŠTAJU SVOJ STADION: Crno-beli se na godinu dana sele u Loznicu!

Foto: Starsport

Detalj sa utakmice Čukarički - Partizan

Čukarički će čitavu narednu sezonu igrati u Loznici, piše "Informer", a potvrđuje sportski direktor kluba sa Banovog brda Vladimir Matijašević. Beogradski klub u isto vreme započinje renoviranje svog stadiona, koji će prema najavama biti na vrhunskom nivou.

Republika

Foto: Starsport

FK Čukarički

U ovom trenutku je sigurno da će selidba uslediti na najmanje godinu dana.

- Spremamo veliku rekonstrukciju. Još uvek ne mogu da vam dam mnogo informacija, sve će biti poznato u narednih mesec dana, ali najvažnije je da se papirologija već priprema. Uskoro ćemo znati kako bi trebalo da izgleda stadion, ali jedno je sigurno - biće moderan, sa hibridnom travom i na vrhunskom nivou - kaže za Informer Vladimir Matijašević.

Republika

Foto: Starsport

Vladimir Matijašević

 

Čukarički je na ovaj način rešio najvažnije pitanje, a to je mesto na kom će igrati Evropu i izvesno imati ogromnu publiku koja je željna ozbiljnog fudbala.

- To je ono što je sigurno i radujemo se tome. Verujem da će odziv biti sjajan, jer ljudi iz tog dela Srbije obožavaju fudbal. Očekujem lepo popunjene tribine i ne sumnjam da će navijači iz Loznice, Republike Srpske i okolnih mesta doći da gledaju mečeve. Ne znam kada će naš stadion biti gotov, prvi čovek kluba Dragan Obradović radi na tome, ali ne sumnjam da će krajnji ishod biti fenomenalan.

Fudbalski klub Loznica se u finišu ove sezone bori za opstanak u Prvoj ligi Srbije, crno-beli iz Beogradu veruju da će ekipa sa Lagatora u skorije vreme igrati u eliti.

- Iskreno se nadam da će tim koji trenutno igra u Prvoj ligi Srbije uskoro izboriti plasman u Superligu i da će navijači moći da uživaju na stadionu koji ispunjava sve kriterijume za odigravanje evropskih mečeva - zaključio je Vladimir Matijašević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Srki

13.05.2023 10:27

Sve je to lepo,lep stadion ali bez navijača.Čukarički jedva gleda 500navijača po utakmici.