3,2,1-Srbija! Obnovljena avio linija Beograd-Kairo!

Autor:

Vesti

12.05.2023

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U svetlu posete Kairu početkom godine visoke delegacije Udruženja "3,2,1 - Srbija", nosioca istoimenog projekta od nacionalnog značaja, implemetiran je jedan od ciljeva tada postignute agende - obnavlajnje direktne avio linije između Beograda i Kaira!

3,2,1-Srbija! Obnovljena avio linija Beograd-Kairo!

Foto: 321 Srbija

Prvi putnici će sa kompanijom Er Srbija put egipatske prestonice poleteti 15. maja i to će biti od ogromnog značaja ne samo za povećanje obima razmene turista već i za značajno povećanje privredne i ekonomske saradnje između Srbije i Egipta, istakao je egipatski amabasdor Basel Salah na prijemu u svojoj rezidenciji organizovanom povodom ovog značajnog događaja.

- Obnavljanje direktne avio linije između Beograda i Kaira jedan je od čvrstih dokaza posvećenosti i želje obe zemlje da razvijaju odnose u različitim oblastima - rekao je amabsador na događaju kojem je prisustvovao i generalni diretkor Er Srbije Jirži Marek:

- Uspostavljena linija će doprineti jačanju ekonomskih veza i većoj mobilnosti i povezivanju poslovne zajednice, kao i predsavljanju Kaira kao destinacije turstima koji uživaju u kultrnim i istorijskim znamenitostima i koji sa nestrpljenjem očekuju oktobar i otvaranje novog Velikog egipatskog muzeja sa više od 50.000 artefakata.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 321 SRBIJA (@321srbija)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading