NEVEROVATNO KOLIKO JE BOGATSTVO ČOVEK ČUVAO U SVOM DOMU! Policija uhapsila lopova koji je ojadio vlasnika jedne kuće u Inđiji!

Autor:

Hronika

13.05.2023

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je u pretresu kuće osumnjičenog pronašla alat za obijanje, automobil marke „mercedes“ i mobilni telefon za koje se sumnja da je Z. J. koristio prilikomkrađe, kao i deo ukradenog nakita, koji će biti vraćen vlasniku.

NEVEROVATNO KOLIKO JE BOGATSTVO ČOVEK ČUVAO U SVOM DOMU! Policija uhapsila lopova koji je ojadio vlasnika jedne kuće u Inđiji!

Foto: Shutterstock

Hapšenje, policija hapsi muškarca

Policajci u Sremskoj Mitrovici su intenzivnim operativnim radom rasvetlili tešku krađu na području Inđije i uhapsili Z. J. (37), koji se tereti za ovo krivično delo. 

Sumnja se da je početkom marta provalio u kuću jednog muškarca, iz koje je ukrao veću količinu zlatnog i srebrnog nakita, zlatnih poluga i veću količinu domaćeg i stranog novca. 

Policija je u pretresu njegove kuće pronašla alat za obijanje, automobil marke  „mercedes“ i mobilni telefon za koje se sumnja da je Z. J. koristio prilikom izvršenja krivičnog dela, kao i deo ukradenog  nakita, koji će biti vraćen vlasniku.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Staroj Pazovi, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, u kom roku će, uz krivičnu prijavu biti priveden tužilaštvu.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading