PREMINULA NASRED ULICE KAO I NJENA MAJKA: Cela Srbija ostala zavijena u CRNO nakon SMRTI "Marije" a evo zašto je današnji dan BITAN!

Autor:

Zabava

15.06.2022

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Rijalda Kadrić koja je preminula 2021. godine u Atini od posledica srčanog udara, bi danas napunula 59 godina.

PREMINULA NASRED ULICE KAO I NJENA MAJKA: Cela Srbija ostala zavijena u CRNO nakon SMRTI "Marije" a evo zašto je današnji dan BITAN!

Foto: youtube.com/printscreen

Glumica Rialda Kadrić Šebek zavila je u crno ceo region kad je iznenada od srčanog udara preminula na ulici 25.januara 2021. u Atini.

Glumica najpoznatija po ulozi Marije iz "Žikine dinastije" bi danas napunila 59.godina.

Tog 16. januara 1991. godine, moja majka je iznenada preminula na ulici u Beogradu, rat u Jugoslaviji se širio, i rešila sam da ostanem u Londonu i počnem neki novi život – ispričala je svojevremeno Rialda u jednoj emisiji, ne znajući da će na istovetan način i ona skončati, piše Pink.

Republika

Foto: Youtube printscreen

Rijalda Kadrić

 

Rialda se, inače, godinama uspešno bavila psihoterapijom. Po završetku gimnazije upisala studije Svetske književnosti u Beogradu. Kako bi usavršila znanje engleskog jezika 1984. godine je prvi put boravila u Londonu. Put ju je ponovo odveo u englesku prestonicu dve godine kasnije, ali tada je ostala više od 30 godina. U međuvremenu se preorjentisala na psihologiju te postala licencirani psihoterapeut.

Moja uloga je da stupim u kontakt sa klijentom u dijalog, istovremeno prateći dinamiku terapijskog odnosa i kako se nesvesni fenomeni manifestuju u tom kontekstu. Cenim da preduzimanje prvog koraka može biti zbunjujuće. Zbog toga smatram važnim naglasiti da je najmanje što možete očekivati pristup bez osude, stroga poverljivost i mogućnost razgovora u sigurnom okruženju – navela je u opisu svog načina rada Rialda koja se bavila pretežno psihoanalizom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Kako

15.06.2022 14:19

Kako vas nije sramota da ovako odvratne naslove I neistine pisete. Evo nije CELA Srbija bila zavijena u crno, moja porodica nije, moje kolege nisu, moji prijatelji nisu. Ako vam je cilj da ubijete I poslednji neuron u mozgu naseg naroda - bravo redakcijo, na pravom ste putu