Granit Džaka, od provociranje Srbije do "zagralja" sa Tadićem! (FOTO)

Autor:

Sport

15.06.2022

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog čega je FIFA albanskog provokatora stavila u zagrljaj sa Dušanom Tadićem.

Granit Džaka, od provociranje Srbije do "zagralja" sa Tadićem! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Podgreva se atmosfera pred Svetsko prvenstvo u Kataru, a FIFA je objavila ilustraciju na kojoj su zagrljeni kapiteni Srbije i Švajcarske - Dušan Tadić i Granit Džaka.

 

Na ovoj slici mogu se videti i Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi kako zajedno igraju igricu, tu su i nekadašnji saigrači iz Barselone Luis Suarez i Nejmar, ali i strahoviti duo iz Totenhema, Hari Kejn i Hjong Min Son, kao i ostali kapiteni reprezentacija učesnika predstojećeg Mundijala.

Zbog toga i čudi zbog čega se FIFA odlučila da Tadića i Džaku pokaže u prisnom zagrljaju, imajući u vidu da švajcarski fudbaler ima albansko poreklo, kao i da je u prošlosti koristio svaku priliku da isprovocira našu zemlju.

Najpoznatija provokacija veziste Arsenala je svakako ona sa Svetskog prvenstva u Rusiji. On je postigao gol za izjednačenje protiv Srbije, a potom ga je proslavio tako što je rukama pokazao simbol dvoglavog orla.

Njegova netrpeljivost prema Srbiji mogla se primetiti i nakon žreba za SP u Kataru. Kuglice su ponovo spojile „Orlove“ i Švajcarsku, a Džaka je sve to na Instagramu prokomentarisao sledećim rečima:

- Nije tako loše - napisao je.

Ono što je zanimljivo jeste da je Granit rođen na teritoriji Srbije, u Podujevu. Ipak, kao i njegov kolega Đerdan Šaćiri, koristi svaku priliku da unizi i ponizi zemlju u kojoj se rodio.

Koliko je Džaka problematičan, govori i to da je uspeo da se posvađa i sa navijačima Arsenala dok je bio kapiten kluba sa Emirejtsa, zbog čega je ostao bez trake.

Podsetimo, Srbija i Švajcarska će se sastati u 3. kolu Grupe G na Mundijalu, a taj meč je zakazan za 2. decembar sa početkom od 20 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading