SRBIJA GRADI I RADI, PONOSAN SAM! Predsednik se oglasio novim snimkom: Hvala graditeljima (VIDEO)

Autor:

Vesti

15.06.2022

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi snimak

SRBIJA GRADI I RADI, PONOSAN SAM! Predsednik se oglasio novim snimkom: Hvala graditeljima (VIDEO)

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Srbija gradi i radi i otvara nove puteve. Ponosan sam na našu Srbiju!

Predsednik Aleksandar Vučić objavio je snimak na ličnom Instagram profilu sa današnjeg otvaranja sektora B5 obilaznice oko Beograda od petlje Orlovača do tunela Straževica.

Srbija se razvija i napreduje. U takvim uslovima veoma brzog i dinamičnog razvoja moramo da iskažemo zahvalnost svim graditeljima i svim ljudima koji imaju jasnu viziju napretka i budućnosti zemlje. Bez izgradnje novih puteva, novih pruga, novih aerodroma, ne bismo mogli da napredujemo i da imamo ovu stopu rasta. Srbija ima snage da radi i da gradi, da otvara nove puteve i da gradi u ovom trenutku 10 brzih saobraćajnica i auto-puteva u svojoj zemlji, kao što nikada u svojoj istoriji nije radila – rekao je predsednik i dodao:

Ja sam ponosan na našu zemlju, ponosan na naše ljude, na naše neimare i graditelje. Čestitam im ovaj uspeh – kazao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading