Žele da PROTERAJU sve koji misle da žive u Srbiji: Predsednik Vučić upozorio na CILJ Prištine

Autor:

Vesti

14.06.2022

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vučić je rekao da je KiM jedino mesto gde se odigravao nekakav vojnički sukob, a gde je stopa povratka niža od tri odsto

Žele da PROTERAJU sve koji misle da žive u Srbiji: Predsednik Vučić upozorio na CILJ Prištine

Foto: Nikola Mutić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas da Priština sprema mnogo stvari protiv Srba na Kosovu i Metohiji sa jedinim ciljem čišćenja severa od Srbije i Srba koji smatraju da žive u Srbiji, a ne na Kosovu.

Podnose krivične prijave protiv ljudi koji se suprostavljaju Prištini, to je dokaz da neko želi politički da protera Srbiju i fizički protera i skloni sve Srbe koji smatraju da žive u Srbiji, a ne na Kosovu. Njima je jedini cilj čišćenje severa i onda će misliti da su sve završili. A svi se prave ludi u međunarodnoj zajednici kao da se ništa ne dešava – rekao je Vučić u izjavi novinarima posle polaganja venca na Spomenik junacima sa Košara.

Foto: Nikola Mutić

Venac junacima sa Košara

Kazao je da sada čeka da Prištinu nagrade u Briselu 23. juna viznom liberalizacijom, protiv čega, dodaje, nema ništa.

Ali samo želim da vidim kako će da obrazlože, da nagrade one koji u dijalogu ništa nisu učinili, koji su zabranili sprovođenje izbora, koji su svakodnevnim incidentima potvrđivali da ne zaslužuju poverenje međunarodne zajednice – objasnio je on.

Vučić je rekao da je KiM jedino mesto gde se odigravao nekakav vojnički sukob, a gde je stopa povratka niža od tri odsto.

Srbi koji su proterani u manjem procentu od tri su se vratili. Ne postoji slična situacija nigde u svetu. Ali to nikoga ne zanima, nije nikada interesovalo, niti će. Veliki kada naprave grešku nikada neće priznati, već će je braniti do kraja. Oni su iz njihovog ugla bombardujući Srbiju učinili najbolju stvar. Oni taj stav neće promeniti. Nemojte očekivati to od njih. O licemerju da pričam nema pomoći nikome, ali bih najradije iz kože iskočio – kazao je Vučić.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading