PUCAO SEBI U GRUDI! Mišo Kovač je hteo da se UBIJE nakon SMRTI SINA: Sedela sam na njegovom BOLNIČKOM krevetu, bio je SLOMLJEN, rekao je samo OVO!

Autor:

Zabava

15.06.2022

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Čuveni pevač nije mogao da se pomiri sa smrću sina, pa je pokušao da prekrati muke, pucajući sebi u grudi!

PUCAO SEBI U GRUDI! Mišo Kovač je hteo da se UBIJE nakon SMRTI SINA: Sedela sam na njegovom BOLNIČKOM krevetu, bio je SLOMLJEN, rekao je samo OVO!

Foto: Youtube.com printscreen

Mišo Kovač, poznati pevač  nije mogao da se pomiri sa smrću sina, pa je svojevremeno digao ruku na sebe. Novinarka koja je radila intervju sa njim, opisala je do detalja njihov razgovor u bolničkom krevetu.

Mišo Kovač je mir našao uz 30 godina mlađu astrološkinju Silviju Conte Calvi Marković. Prišla mu je u jednom zagrebačkom kafiću i rekla da mu može pomoći. Ona ga je, tvrdio je Mišo, odvikla od sedativa i spasla mu život. Nazivao ju je svojom spasiteljkom koja ga je izvukla iz mraka. Pisalo se da je Conte u astrološkim analizama videla da će Mišo dići ruku na sebe.

Foto: youtube.com/printscreen

Mišo Kovač

 

- Sve što se u meni skupljalo sedam godina, eksplodiralo je u trenutku. Istinu koju sve to vreme tražim još nisam našao. Tražim nešto, a znam da to ne mogu naći. Zapravo, istinu znam, ali hteo bih da je znaju i drugi ljudi. Hodam cestom, gledam decu, setim se sina. Ne mogu da objasnim taj čin, to je stvar trenutka. Čudo je što sam uopše ostao živ - rekao mi je Mišo Kovač u intervjuu, tri nedelje nakon pokušaja samoubistva.

Učinio je to u trenutku teške depresije, kad je nestao i zadnji oslonac u njegovom životu, Mišo je poželeo da pođe za sinom. Dogodilo se, pričao je, u trenutku, bilo mu je svega dosta i povukao je obarač. Bio je umoran od laži, farse, prisetila se novinarka 24sata.hr intervjua ...

- Sedila sam na njegovu bolesničkom krevetu. Bio je slomljen, utučen, tiho je govorio i otvorio dušu. Ormarić uz krevet bio je pretrpan telegramima sa željama za brzo ozdravljenje. Tih dana, rekli su mi u bolnici, telefon na njegovom odeljenju nije prestajao da zvoniti. Žene su se predstavljale kao mame, sestre, supruge..., pa su tako, među komšijama, daljnjim rođacima i slično, Mišu na telefon tražile četiri supruge, dve mame i tri brata.

Foto: youtube.com

Mišo Kovač

 

Dok su jedni te 1999. po Zagrebu pisali grafite "Elvis je mrtav, Mišo je živ", drugi su nazivali redakcije i bunili se protiv medijske pozornosti koja mu se posvećivala. Sredine nije bilo. Ili su pred njim bili na kolenima ili su mu okretali leđa. Pamtim da su taj naš razgovor nakratko prekinule i dve kuvarice zaposlene u bolnici. Donele su mu voće, rukovale se s njim i sa žaljenjem što su odabrale pogrešan trenutak, nakon nekoliko reči podrške, izašle iz sobe. Uz, dakako, obećanje da će ga ponovno posetiti, prenosi 24 sata.hr

Nakon toga je retko nastupao, ali kad bi izašao na pozornicu, bilo je dovoljno da digne ruke, a cela dvorana padne u trans. Mir mu je vratila treća supruga Lidija Pintarić, koju je upoznao u jednom velikogoričkom kafiću.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading